• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanım mı geldi acaba

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
Herkese selam
arkadaşlar ben 39+0 haftalık hamileyim geçtiğimiz perşembe çatı muayanem oldu.. ( çok canım yandı ama ) doktor herşeyin normal göründüğün ü bol bol yürüuüş yapmam gerektiğini söyledi bizde bugün başlayalım yürüyüşlere dedik neyse akşam üzeri neredeyse 1.5 saat yürüş yaptım eve geldim telefon ile konuşurken birden iç çamaşırımda müthiş bir ıslaklıklık hissettim neyse lavaboya gidip baktığımda kahverengi renginde smüksü bir akıntı gelmiş oldukçada çoktu acana nişanım olabilirmi nişan kanlımı gelir bilgisi olan var ise lütfen yazsın ağrım filan yok ama çok yürüdüğümden kalçalarım ve ayaklarım ağrıyor.. doktorum 7 hazirana kadar beklicez dedi Allahım hayırlısını versin normal doğurmak istiyorum ama hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin hepinize kucak dolusu sevgiler....

canim bence hemen bir doktora danis benim oglumda olmustu ama cok azdi hatta hissetmemistim bile agrim filan yoktu 4 gün sonrada doguma girdim ama seninki ne kadar bilemiyorum eger coksa ve hala az da olsa akintin varsa suyunda sizinti olabilir. Merak etme seni telaslandirmis olmiyim genelde bu durum gayet normaldir ama sen cok oldugunu yazmissin bence en iyisi hemen doktorunu ara. Hadi güzel haberlerini bekliyorum simdiden kolay gelsin.

Herkese selam
arkadaşlar ben 39+0 haftalık hamileyim geçtiğimiz perşembe çatı muayanem oldu.. ( çok canım yandı ama ) doktor herşeyin normal göründüğün ü bol bol yürüuüş yapmam gerektiğini söyledi bizde bugün başlayalım yürüyüşlere dedik neyse akşam üzeri neredeyse 1.5 saat yürüş yaptım eve geldim telefon ile konuşurken birden iç çamaşırımda müthiş bir ıslaklıklık hissettim neyse lavaboya gidip baktığımda kahverengi renginde smüksü bir akıntı gelmiş oldukçada çoktu acana nişanım olabilirmi nişan kanlımı gelir bilgisi olan var ise lütfen yazsın ağrım filan yok ama çok yürüdüğümden kalçalarım ve ayaklarım ağrıyor.. doktorum 7 hazirana kadar beklicez dedi Allahım hayırlısını versin normal doğurmak istiyorum ama hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin hepinize kucak dolusu sevgiler....

evet canım benimde bir ara bu konuda tereddütlerim vardı o yüzden çok araştırdım ve nişan denilen şey hafif kanlı akıntı gibi oluyormus lsanırım senin nişanın gelmiş hatta belki şu an hastanenin yolunu tutmuşsundur,inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın:emir_bebek:

bencede senin nişanın gelmiş kimisinde kan gelirmiş kimisinde su gelirmiş doğal olarak senin su gelmiş olsa gerek çokda geldi değince doğumun yaklaşmış ağrılar zaten kasılmaların başlamış olmasına dalalet. panik olmadan doktora görün şimdiden ağrısız sancısız bir nefeste kolay doğum dilerim

Herkese selam

canım benım yuruyus ıcın gec kalmıssın bence.onu oncelerı daha cok yapacaktın bu haftada o kadar yuruyus senıde bebegıde yorar ve dogumu erkenlestırır.ben 8aya kadar delıler gıbnı yurudum.8aydan sonra dınlendım.ozellıkle son haftalar bence ıstırahat et.bebek her an gelebılır.
normal dogum en guzelı canım kesınlıkle onu tavsıye ederım.akıntı konusunda bırsey dıyemıyeceım cunku buyuk kızımda akıntı suyum falan gelmeden doguma gıttım.
ama bugunlerde gelebılır senınkı hazırlıklı ol dınlen ayaklaını uzatıp.:)))))))))))))))

kızlar hala evdeyim ağrı sızı yok sadece karnımda mithiş bir gerginlik var... u hafta son haftam zaten hayırlısı inşallah doktorumu birazdan arıcam çünkü hamileliğim boyunca ilk defa bu şekilde ve renkte akıntı geldi dua edin hepinize kucak dolusu sevgiler

evet canım senın nişanın gelmis 24-48 saat ıcınde dogurusun ,Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Bende şuana kadar bir ağrı sızı yok karnımda müthiş bir gerginlik var hatta bazende uyuşukluk umarım gelen nişandır. Çünkü biran evvel doğurmak ve oğlumu kucağıma almak istiyorum ama nişan olmama ihtimalide yüksek çünkü kanlı değildi kahverengi ve koyu bir akıntı şeklindeydi hayırlısı inşallah tesellileriniz ve desteğiniz ayrıca dualarınız için teşekkür ederim..

hayatım nısan ılla kanlı olcak dıye bısye yokk genled ekanlı skeılde gelınır ondan kanlı dneılıyorrr aslındaaa sumsukssu bır tıkac seklındede gelebılırr acıkkk pembede gelebılırr kahve rengındede gelebılır bu cok normallll yanııı ılla kırmızı veya kan olcak dıyee bısey yok genelleme varr sadeceee senın nısanındırr hemen dr aramalısınnn hadı gozun aydın dıyımm ben sımdıdene

kızlar hala doğurmadım doktorumu aradım perşembe gel dedi benden gelen kahverengi akıntının ise çatı muayenesinden kaynaklanabileceğini söyledi şuanda 39+3 deyim oğlumu doğurmak istiyorum ne olur dua edin 7 haziranda 40 ım doluyor ama ne lur bilmem biizm ufaklığın gelmeye hiç niyeti yok galiba hayırlısı

Back