• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nisan Kuaför - Ümraniye yardım

guldnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
456
3
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Kasımda evleniyorum ve şimdiden kuaför arayışına girdim. Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir civarında arıyorum (Üsküdar'da olacak nikahım). Ancak, bazı yerlerde fiyatlar oldukça pahalı. Zor beğenirim, hem güzel olsun isiyorum, hem de çok uçuk rakam olsun istemiyorum. Evlilik hazırlıklarımızdan dolayı zaten epey masrafımız oldu, olacak da... Buradaki konuları inceledim ve yorumları okuduğum kadarıyla Ümraniye Nisan kuaför hem beğeniliyor, hem de fiyatı uygun deniliyor. Nisan kuaförle ilgili bilgisi olan var mı, ya da aradığım civarlarda başka kuaför önerisinde bulunacak var mı???... Ayrıca belirtmem gereken bir durum var; yüzümün sağ kısmında ufak bir kaza izim var :43: Hem saçımla, hem de makyajımla bu izi kapatmak istiyorum... Ağır makyajdan da hoşlanmıyorum... Bu izi porselen makyajla kapatabilir miyim? Ya da tam tersi porselen makyaj uygulursam çok mu abartılı durur??
Sonuç itibariyle, saçımla ve makyajımla yüzümdeki izi kapatmaya çalışacağım için, seçeceğim kuaför benim için iki kat daha önemli... Bunu başarabilmesi lazım... Bu sebeple iyi bir seçim yapmam gerek... Hem aradığım civarlarda olmalı, hem fiyatları çok yüksek olmamalı, hem de yüzümdeki izi saklayarak istediğim modeli çıkarabilmeli...Çok soru sordum galiba:44: Ama yardımlarınızı bekliyorumm arkadaşlar, teşekkürler şimdidennn:61::61::61:

canım uskudar umranıye cevresınde ısım deılde tarıf edebılrıım ben cengelkoyde oturuyorum cengelkoyde depoda var bıtane askın dıye cok guzel yapıorlar bıde uygun gelın basını 150 yazmıslardı gecen grodumde

canım bıde ümraniye çarsıda şok market var güllüoğglunun orda bılıormsuun bılmıorum ama orda şokun sag tarafında uste kalıyor bı kuafor var adını unutum ama orasıda cok uygun ben arada bı agdaya gıdorum oraya en son gıtıgımde komple 18 e aldırmsıdım:D

canım bıde ümraniye çarsıda şok market var güllüoğglunun orda bılıormsuun bılmıorum ama orda şokun sag tarafında uste kalıyor bı kuafor var adını unutum ama orasıda cok uygun ben arada bı agdaya gıdorum oraya en son gıtıgımde komple 18 e aldırmsıdım:D

canım ben izmirden geldim, ondan hiçbir kuaförü bilmiyorum.. bu yüzden yardım istiyorum burda güvendiğim bildiğim bi yer yok :59: oraya da bakayım, bulurum nişanlım biliyordur o tarafları. çoookkk teşekkürler canm

Canım nisan kuaförde bir arkadaşım gelin başı ve makyajını yaptırdı fakat hiç begenmemıştım kendıde memnun kalmadıgını söyledi,ogün senın gunun tabıkı ucretı çok ucuk olmamalı fakat nisan kuaför kaliteli bi yer değil bence..Sana ıkı yer tavsıye edicem tabı bunuda çevremdekı yakın ınsanların gıdıp sonuçları gordugum ıcın.. birincisi üsküdarda özenir kuaför hikmet hanım yapıyor porselen makyaj ve saçı,yılların kuaförü,çok eskidir hiç pişman olmassın.... diğer bı alternatif nautilustaki ali gür kuaförde veli bey... sana soyledıgım yerlerı arayıp fiyat alabılırsın fakat her ıkısıde bırbırıne çok yakın...yıllar sonra resımlere bakıp keşke dememek ıcın benım tavsıyelerım bunlar uyup uymamak sana kalmış tabı umarım herşey gonlunce olur... :)

Canım nisan kuaförde bir arkadaşım gelin başı ve makyajını yaptırdı fakat hiç begenmemıştım kendıde memnun kalmadıgını söyledi,ogün senın gunun tabıkı ucretı çok ucuk olmamalı fakat nisan kuaför kaliteli bi yer değil bence..Sana ıkı yer tavsıye edicem tabı bunuda çevremdekı yakın ınsanların gıdıp sonuçları gordugum ıcın.. birincisi üsküdarda özenir kuaför hikmet hanım yapıyor porselen makyaj ve saçı,yılların kuaförü,çok eskidir hiç pişman olmassın.... diğer bı alternatif nautilustaki ali gür kuaförde veli bey... sana soyledıgım yerlerı arayıp fiyat alabılırsın fakat her ıkısıde bırbırıne çok yakın...yıllar sonra resımlere bakıp keşke dememek ıcın benım tavsıyelerım bunlar uyup uymamak sana kalmış tabı umarım herşey gonlunce olur... :)

Hımmm...demek öyle bu yorumdan sonra nisan kuaföre gidebileceğimi sanmıyorum canım... bahsettiğim özel durumdan dolayı makyaj ve kuaför benim için çok önemli çünkü, memnun kalmayan birileri varsa benim de sonucum olumsuz olabilir...Verdiğin bilgileri ve yerleri not aldım gidip görüşeceğim.. Evet fiyat yüksek olmasın diyorum ama, 3ün 5in hesabını yaparken kötü olmasını da istemem.. teşekkür ederim canım yardımın için.

arkadaşlar çok büyük yanılgıya düşüyosunuz bende bir nsan kuaför müşterisiyim ve yenı deıl yıllardır musterısıyım nısan kuafor yaptıgınız yorumların hıc bırını kabul etmıyorum bugune kadar memlunıyetsız oldugum bı konu olmadı gelın baSI OLSUN BOYA ISLEMLERI OLSUNNkuaförle ilgilki aklınıza ne gelıyorsa hemen hemen hepsini yaptırdım bugune kadar ve hep memnun çıktım ordan ve benım topuz yaptırıpta makyaj yaptırıpta gıttığım butun ortamlar mutlaka nerde yaptırdıgımı soruyorlar ve ogrendıkten sonra onlarda denemek ıcın nısan kuafore gıdıyorlarr sonuclRINI GORDUKTEN SONRA artık kuaforumuzu bulduk cumlesını kuruyolar bence bu kadr on yaRGILI olmayın gelın basın yaptırmak ısdtıyorsanız da mutlaka provaya gıdın sonucu gorun ona gore kadar verınn....sizinde vazgecemeyeceğiniz biyer olduğunu göreceksiniz.benden sdize tavsiye asılsız muhabbetlere kulak vermeyin deneyin ve görün......

Back