Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
model çok güzelmiş. gülden askılar artık her modelde var madem diktiriyorsun daha farklı birşeyler araştır.
göğüs altındaki işlemeden askı güzel olabilir. birde etkteki gülün yerine de yine o işlemeden birşeyler yapılabilir. saçına çiçek değilde toka daha şık olur.
O eteğindeki çiçeği çıkartıcam. Ben göğüs altındaki işlemeden bi askı yaptırmayı düşünüodum nasıl dururv acaba :18:
modeli çok beğendim üzerinizde de görürüz inş. en yakın zamanda:)
modelin çok hoşmuş canım, allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin.
ben de tek omuzda üç gülü desteklemiyorum. çünkü artık her yerde giyilebilecek abiyelerin üzeirnde filan da aynı model var. bi yakınımızın düğünü için saten elbise aldım, aynı şekilde tek omuz, üzerinde 3 tane gül var.
madem diktiyosun daha orijinal birşeyler olsun. en mantıklısı da senn yaptığın. çünkü o güğüs altındaki dantelle omuzdaki tek askın tam br uyum sağlayacaktır. göze de batmayacaktır. sadece zarif gösterir inşallah içine sinecek şekilde olur.
bende tam öyle dicektim canım :) o taşlardan hafif omuzlarına düşen tek bir askı çok askı çok hoş durur . Allah tamamına erdirsin. ömür boyu mutluluklar şimdiden.
bence tam göğüs ortasından çıkan bi askı güzel durur.öteki türlü tek ince askı hoş durmaz kalın bi askı olsun..gelinliğin modeli çok güzelde nişanlıktaa nasıl durucak merak ettim bende
bi de o çiçek gerçekten göz yoruyor. onun yerine tülün sadeliğine bırak nişanlığını hiç birşey koydurma bence..
güle güle giy şimdiden.
bi de boyun uzun mu ? balık model uzun boylarda çok güzel duruyor tercihini ona göre mi yaptın ?
Kızlar biliyorsunuz kıyafetimi diktiriyorum modelin üst kısmı da bu
Uploaded with ImageShack.us
Saçlarım dağınk topuz olcak ve kıyafete tek askı yapılacak.Nasıl bir askı hoş durur Ayrıca elbisenin yakasındaki danteller gözükmeyecek içten olucak.Ve saçımada taç veya toka yaptırmak istiyorum.Kafam baya karıştı Fikirlerinizi bekliyorum
tşk ederim.Boyum çok uzun değil ama boyuma göre ayarlanıcak tabi ki
cnm balık modeller uzun boylulara gidiyor diye dedim boyun uzun mu diye.yoksa elbet biliyorum boyuna göre ayarlancağını.
platformlu gri ayakkabı aldım bile altına