Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafeti??

kryozlm

gel 2013 =((
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
742
2
46
Ankara
..............................................

Eklentiler

• $22032011198.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
worldwella diye bir marka var . oradan elbise bakabilirsin. bende kabarık elbiselerden hiç hoşlanmam. o yüzden nişanımda oradan süslü bir elbise aldım kabarık ve taşlı olmayan:)

ben beğendim, çok hoş duruyo. boyu uzundur tahmin ediyorum. taşlı aksesuarlarla kullanırsan bence gayet güzel olur

Çok hoş. Kabarık giymek zorunda değlsin. Ben de sade bir elbise giymiştim nişanımda gayet de hoş oldum

Bi tanıdığım nişanında bu elbisenin beyazını giymişti güzeldi

bence de hoş bi elbise ...basit değil...özellikle etek kısmındaki fırfırlar ....ne zaman nişanınız?eğer içinize sinmediyse araştırabilirsiniz?eğer istanbulda oturuyorsanız fatihte roze diye bir yer var çok güzel nişan elbiseleri gece kıyafetleri gelinlikler de mevcut...hayırlı olsun bu arada...

Kızlar cok sağolun ya icimi rahatlattınız cidden
bu siteyi cok seviyorummm
nişanım mayısta daha arastırcaz tabi ama sanırım yine buna benzer bişey olcak
smile24 ankarada oturuyorum canım

Bence genel olarak güzel yukarıda arkadaşın dediği gibi kabarık ve abartılı olmaması falan bence güzel bir seçim ama ben altta straplez olup da üstüne böyle tül askılar gelen modelleri sevmiyorum. Sadece straplez olsa ya da sadece askılar olsa daha güzel olur gibime geliyor.
Kolay gelsin canım şimdiden Allah mesut etsin

çok güzel bence hem artık son zamanlar kabarık modeller tercih edilmiyo nişanlarda eskide kaldı kabarık modeller

tamam kabarık sevmeyebilirsin ama bence daha gösterişli bir elbise de bulabilirsin.üstelik evde olmayacak demişsin.açıkçası ben beğenmedim.beğenmedim derken senin değil de ka,herkesin zevki kendine,rdeşinin ya da kuzenlerininfilan senin nişanında giyebileceği bir elbise gibi geldi bana.

canım bizim aile yapımızda bukdr parıltılı süslü biseyi düğün sahibi dısında düğüne giden kimse giymez
herkes süslenir tabi ama bu tarz bise giyemezler
seninkini bilemicem tabi

yoo alakası yok bence benim kuzenin eşide nişanda bu tarz elbise giymişti üstelik nişan evde olamamıştı

canım bizim aile yapımızda bukdr parıltılı süslü biseyi düğün sahibi dısında düğüne giden kimse giymez
herkes süslenir tabi ama bu tarz bise giyemezler
seninkini bilemicem tabi

benim sözümde görümcem benim elbiseme benzer bir model giymiştibiz ailecek çok süslü oluyoz o zamanben yine de elbiseni beğenmedim,gelin dediğin biraz daha süslü,şatafatlı olmalı bence.bu tür bir elbiseyi kardeşinin,kuzenlerinin düğünü için alsan birşey demem ama kendi sözün,nişanın için fazla sade.sonuçta bir kez olacak bir olay için daha gözterişli birşey tercih edilebilir bence.bu tabi benim düşüncem,zevkler ve renkler tartışılmaz,sen bilirsin.

sanırım sen abartıyı seven birisin ama ben hoşlanmıyorum abartı seylerden ne yazıkkii

sanırım sen abartıyı seven birisin ama ben hoşlanmıyorum abartı seylerden ne yazıkkii

yok,aslında günlük hayatta gayet minimalist,sade bir moda anlayışım var ama söz konusu olan özel bir günse hele bu özel günün yıldızı da ben olacaksam ışıl ışıl,abartılı,şatafatlı şeyleri tercih ediyorumama sen daha sade elbiselerden hoşlanıyosun,tercih senin tercihin,zevk senin zevkin,birşey diyemem

bu kıyafetin aynısını arkadaşımda sözünde giymişti bence çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…