Kızlar nişanım icin elbise bakıyorum buaralar
bugün böyle bi model denedm
kabarık modellerden hoşlanmadığım icin bu tarz bisey düşünüyorum
Sizce cokmu basit kaçar nişan icin?:26::26:
Nişanım evde olmicak
tamam kabarık sevmeyebilirsin ama bence daha gösterişli bir elbise de bulabilirsin.üstelik evde olmayacak demişsin.açıkçası ben beğenmedim.beğenmedim derken senin değil de ka,herkesin zevki kendine,rdeşinin ya da kuzenlerininfilan senin nişanında giyebileceği bir elbise gibi geldi bana.
tamam kabarık sevmeyebilirsin ama bence daha gösterişli bir elbise de bulabilirsin.üstelik evde olmayacak demişsin.açıkçası ben beğenmedim.beğenmedim derken senin değil de ka,herkesin zevki kendine,rdeşinin ya da kuzenlerininfilan senin nişanında giyebileceği bir elbise gibi geldi bana.
canım bizim aile yapımızda bukdr parıltılı süslü biseyi düğün sahibi dısında düğüne giden kimse giymez
herkes süslenir tabi ama bu tarz bise giyemezler
seninkini bilemicem tabi
benim sözümde görümcem benim elbiseme benzer bir model giymiştibiz ailecek çok süslü oluyoz o zaman ben yine de elbiseni beğenmedim,gelin dediğin biraz daha süslü,şatafatlı olmalı bence.bu tür bir elbiseyi kardeşinin,kuzenlerinin düğünü için alsan birşey demem ama kendi sözün,nişanın için fazla sade.sonuçta bir kez olacak bir olay için daha gözterişli birşey tercih edilebilir bence.bu tabi benim düşüncem,zevkler ve renkler tartışılmaz,sen bilirsin.
sanırım sen abartıyı seven birisin ama ben hoşlanmıyorum abartı seylerden ne yazıkkii
bu kıyafetin aynısını arkadaşımda sözünde giymişti bence çok güzel...Kızlar nişanım icin elbise bakıyorum buaralar
bugün böyle bi model denedm
kabarık modellerden hoşlanmadığım icin bu tarz bisey düşünüyorum
Sizce cokmu basit kaçar nişan icin?:26::26:
Nişanım evde olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?