Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Kıyafeti-Saç-Aksesuar-Ayakkabı

Defnee__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.488
101
113
Diğer
Eki Görüntüle 521824

Arkadaşlar, uzun zamandır ilgiyle takipteyim ve şimdi önerilerinize ihtiyacım var ... Elbisem fotoğraftaki elbisenin şifon modeli,göğüs kısmındaki ayrıntıları çok daha sade ve balık modeli tabir ettiğimiz modelin şifon kumaşlı hali, tek omuz,hafif gümüş rengi taşları var... ilk bakışta bu elbiseyi andırıyor duruşu ile...

bu elbisenin altına gümüş rengi burnu açık bir ayakkabı düşünüyorum,çanta olarak da yine pudra rengi gümüş rengi bir çanta olabilir. (aslında elbisenin işlemeleri olmasa turkuaz ayakkabı ve çanta düşünmüştüm ama gümüş rengi taş işlemelerle turkuaz hoş olmayacak diye düşündüm) kolye takmayacağım, zirkon taşlı küçük bir küpe takacağım,nişan seti takılana kadar en azından :) ...

bunun dışında saçlarım şu an kahve tonlarında (kızıllar var) boyatıcam ancak kahve mi yapmalıyım yoksa açık kahve-kızıllı bir ton mu bilemiyorum,bu elbise üzerine kırık fön mü yoksa elbisenin dekolte omzuna doğru yandan bir toplama mı yaptırmalıyım... bu arada saçlarım dalgalı ve orta uzunlukta...

şimdiden teşekkürler önerileriniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…