S ssumbull Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 7 0 6 Diyarbakır 16 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssumbull #1 nişanımda abiye balık model abiye giymeyi düşünüyorum nişanım evde ama uygun olur mu karar veremiyorm
nişanımda abiye balık model abiye giymeyi düşünüyorum nişanım evde ama uygun olur mu karar veremiyorm
M melo34 Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce Kayıtlı Üye 27 Şubat 2013 7.111 6.127 448 16 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssumbull #2 canın nasıl istiyorsa oyle yap canım kim karısır sana :) hayırlı olsun şimdiden
M melo34 Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce Kayıtlı Üye 27 Şubat 2013 7.111 6.127 448 16 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssumbull #3 canın nasıl istiyorsa oyle yap canım kim karısır sana :) hayırlı olsun şimdiden
S sseyyma Guru Kayıtlı Üye 15 Nisan 2013 121 1 316 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssumbull #4 ssumbull .!.: nişanımda abiye balık model abiye giymeyi düşünüyorum nişanım evde ama uygun olur mu karar veremiyorm Genişletmek için tıkla... Benim sadece nişanım olsaydı balık model alıcaktım ama hem isteme hem söz hem nişan evde olacağı için alamadım sana tavsiye ederim çok yakışır balık modeli
ssumbull .!.: nişanımda abiye balık model abiye giymeyi düşünüyorum nişanım evde ama uygun olur mu karar veremiyorm Genişletmek için tıkla... Benim sadece nişanım olsaydı balık model alıcaktım ama hem isteme hem söz hem nişan evde olacağı için alamadım sana tavsiye ederim çok yakışır balık modeli
S ssumbull Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2013 7 0 6 Diyarbakır 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ssumbull #5 bugün gidip aldım artık nasıl olucak bilmiyorum ama almasam içimde kalacaktı çok teşekkür ederim hayırlı dilekleriniz için:)
bugün gidip aldım artık nasıl olucak bilmiyorum ama almasam içimde kalacaktı çok teşekkür ederim hayırlı dilekleriniz için:)