Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafeti için önerilerinizi alabilir miyim?

oo beyaz ten ve kızıl saç...kesinlikle yeşil mükemmel bir seçim olur! canlı bir zümrüt yeşili de olabilir, daha koyu bir yeşil de... yeşil sevmiyorsan eğer petrol mavisi de eminim çok yakışacaktır.

bencede yeşil ve mavi renklerini kızıllara çok yakıştırıyorum ben

gri çok moda şekerim nişanlıkta çokda yakışır bence şöyle kat kat etekleri olsa uzun ama kabarık değil tabi sen bilirsin gerçi kabarıkda tercih edebilirsin ben kabarık sewmemde pek tabi tesettürlü müsün diilmisin o da war?? :34::34::34::16::16::16::16:

Son düzenleme:
bence de gri çok asil duruyor gümüş rengi bi de..bi çok akrabamız kırmızı tercih etmişti bu yaz nişanlıkta onu da düşün kızıl saçlara yakışır..boyun kısaysa kesinlikle kabarık al,kilo da varsa iyi saklar.

ayy evet benimde boyum uzun basen kalça sorunum var üstüm ince kabarık nişanlık basen sorunumu yok etti

kapalı değilim boyum 1.63 kilom 55. Her gittiğim yerde bana gece mavisi giydiriolar çok yakıştıgını söylüyorlarr kabarık giymem gerekio çünkü salonda olcakk boyumdan dolayı balık etek tarzı bi kıyafette giyemiyorum ama çok kabarık olmayan bi model tercih edicem mecburen :/

URL=http://img406.imageshack.us/i/587v.jpg/]
587v.jpg
[/URL]

bu kıyafet nasılsizce?

veya bu?Çok kabarık sevmediğim için bunları tercih ediyorum ama nereden bulabilirim bilmiyorum.

elbiseler çok güzelmiş ama taşıyabilmek de önemli hayatım.bi giy bak üzerinde nasıl durucak.ben nişanlığımı eskişehirden almıştım 1 sene önce bu modellerden de vardı.her büyük şehirde vardır bu modellerden rahatlıkla bulabilirsin.
salonda olucak diye kabarık giymek zorunda değilsin madem sevmiyorsun giyme bence.önemli olan senin nasıl sevdiğin cnm.

istanbulda baktım ama bulamıyorum hep çok kabarık abiyeler var zaten nişan dedinmi hep kabarık çıkarıolar en azından bikaç model şekillendi kafamda fazla kabarık olmayacak ve tek askılı olsun istiyorum bakalım bulabilcekmiyim:) birde topuz mu yoksa maşa yaptırıp yandan mı bıraktırayım karar veremedim :/

al bu elbise resimlerine doğru git terziye :D nisandaymış nişanın hiç dert etme diktir gitsin..yüzün topluysa salık bırak saçlarını bence.değilse bu son resimdeki saç modeli süper.

bildiğm bi terzi olsa :) birde terziler pahalı diker die biliyorum.Bu mavi elbiseye benzer giydim hoş durdu zaten hep gece mavisi giydiriolar ayakkabı olarakta sözlüm fazla uzun boylu olmadıgından babat yada hafişf topuklu bi ayaklaklbı giyicem ama boydan yada balık etek tarzı elbise giyemöem boyum kısa taşıyamam çünkü ama öyle de istiyorum :(

kızlarrrrrr:52:

ilk resimde eteği ikinci resimde üst kısmını beğendim.Büyük ihtimalle diktiricem istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bi terzi varmı? Birde saçım omuz hizasında postişle uzatıp maşa yaptırıp toplatıcam nasıl olur?Yorumlarınızı bekliyorummm :32:

Son düzenleme:
Back