nişan kıyafeti 38-40 beden 100 lira

SEL28

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
226
0
316
İstanbul

Eklentiler

• $mn.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $dcx.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 93

canım çok guzelmıs bende kınada giymek için arıyordum böyle birşey ama satın almak istemiyorum :/ sadece 1 saat giycem canım 3. elbise olarak alsam nereye koyacagım :/ bilemedim şimdi kilomuzda hemen hemen senınle aynı gibi bende çok zayıf degılım elbısenın olacagını tahmın edıyorum

:) kurutemzileme yapılmadı alırsan kurutemzilemicye yollaman gerekir

kurutemizleme sıkıntı degıl tatlım
sadece kınadan sonra nereye koyacagım cunku gelınlıgımı satın alıyorum :) bırde bu olursaaa:) koyacak yer sıkıntım olacak :) nerede yaşıyorsun kiralasam sonra geri gondersem p

kiralama mı ben de elimden çıkarmaya çalışıyordum benimde yerim yok:) kiralama olunca ne kadar oluyor

kiralama mı ben de elimden çıkarmaya çalışıyordum benimde yerim yok:) kiralama olunca ne kadar oluyor

doğru sende haklısın :) ikimizinde sorunu aynı valla kiralama ben burda moda evınde sordum 100,200,300 degişiyor ki sen zaten ucuza satıyorsun :) ndn ucuz bukadar kuzum yaaa deformesi varmış gibi gözükmuyor valla cokta guzel gozukuyor

yerim yok nerde otuyorsunuz birisinin ihtiyacını görsün diye ucuza satıyorum 100lirayıda kızkardeşime vericem harçlık yapsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…