How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nişan kıyafeti 38-40 beden 100 lira

SEL28

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
226
0
316
İstanbul

Eklentiler

• $mn.jpg
    $mn.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $dcx.jpg
    $dcx.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 92

canım çok guzelmıs bende kınada giymek için arıyordum böyle birşey ama satın almak istemiyorum :/ sadece 1 saat giycem canım 3. elbise olarak alsam nereye koyacagım :/ bilemedim şimdi kilomuzda hemen hemen senınle aynı gibi bende çok zayıf degılım elbısenın olacagını tahmın edıyorum

:) kurutemzileme yapılmadı alırsan kurutemzilemicye yollaman gerekir

kurutemizleme sıkıntı degıl tatlım
sadece kınadan sonra nereye koyacagım cunku gelınlıgımı satın alıyorum :) bırde bu olursaaa:) koyacak yer sıkıntım olacak :) nerede yaşıyorsun kiralasam sonra geri gondersem :Pp

kiralama mı ben de elimden çıkarmaya çalışıyordum benimde yerim yok:) kiralama olunca ne kadar oluyor

kiralama mı ben de elimden çıkarmaya çalışıyordum benimde yerim yok:) kiralama olunca ne kadar oluyor

doğru sende haklısın :) ikimizinde sorunu aynı valla kiralama ben burda moda evınde sordum 100,200,300 degişiyor ki sen zaten ucuza satıyorsun :) ndn ucuz bukadar kuzum yaaa deformesi varmış gibi gözükmuyor valla cokta guzel gozukuyor:1:

yerim yok nerde otuyorsunuz birisinin ihtiyacını görsün diye ucuza satıyorum 100lirayıda kızkardeşime vericem harçlık yapsın diye

Back