• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan kanlimidir??

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
hanimlar benim 36 haftadan itibaren baslayan yogun kivamli sümügümsü akintim var suan 38 haftaligim ara ara karnima agrilar giriyor.benim merak ettigim bu nisan dedikleri akinti birden birkez gelen kanli bir akintimi yoksa uuzn süreli gelen gerekirse ped bile dayanmayan veya günde 2 3 kez camasir degistirme ihtiyaci duyulacak sekildemi???bendeki bu akintilarin sebebi dogumun yaklastiginimi isaret ediyor.dogum yaklasti 2 hafta kaldi ama böyle akintisi olan varmiydi??

hanimlar benim 36 haftadan itibaren baslayan yogun kivamli sümügümsü akintim var suan 38 haftaligim ara ara karnima agrilar giriyor.benim merak ettigim bu nisan dedikleri akinti birden birkez gelen kanli bir akintimi yoksa uuzn süreli gelen gerekirse ped bile dayanmayan veya günde 2 3 kez camasir degistirme ihtiyaci duyulacak sekildemi???bendeki bu akintilarin sebebi dogumun yaklastiginimi isaret ediyor.dogum yaklasti 2 hafta kaldi ama böyle akintisi olan varmiydi??

merhaba.Ben 37+2 haftalık hamileyken bir gün baktım koyu kahverengi sümükümsü akıntı geldi.Hastaneye gittim alttan muayene etti hemşire dedi ki doğumun bir kaç gün içinde olacak.Nişan bu dedi.Hastaneye çarşamba gitmiştim.Bu şekilde sümükümsü akıntı gelmeye devam ediyordu.Perşembe hafif kanlı geldi...Cumartesi akşamüstü suyum geldi ve sabaha karşı doğum yaptım.Şuan bebeğim 8,5 aylık.Demek istediğim doğumun yakında olacak.Hazırlıklarını tamamla.Bu durumu doktorunada söylemelisin.Allah sağlıklı doğum nasip etsin.Sağlıklı bir şekilde de yavrunu kucağına almayı nasip etsin. :emir_bebek:

açık pembe diyebilirim. kanlı ise hiç beklenmeden doktora gidilmeli. nişan geldikten sonra aynı gün doğum yaptım

Back