SLM kızlar kısmetse kurban bayramı haftası nişanım olucak...
bizim 86 m2 evimiz var damat tarafı istanbuldan gelicek bizde biraz kalabalığız ve evde yapıcaz ama şimdi karamel arkadaşın konusuna bakınca kendme kızdım ne kadar özençsizim diye ve hemen not alıp fiyat araştırmasına girip özel bişeyler yapıcam ..ama yorumları okudukça aklıma neden lokanta gibi biyer tutmayayım oldu ama çok fazla para vermek istemem çünkü durum el vermediği için evde yapıyoruz..annem onlara kalabalık gelmeyin ev küçük demişti onlarda akrabalarına söylemişler hepsi gönül koymuş böyle olunca üzüldüm bende ve biyer ayarlasam nasıl ayarlanır ki hiç fikrim yok beğendiğim mekana kişi sayısı verip fiyat alsam yemekli mesela hem evde telaş olmaz pastayı yüzükleri orda mı takarız aslında burda ha şurda çok güzel olur dediğim bi mekan yok bir tane var ama orasıda uzak birde otobüs tutup masraf olsun istemiyorum sizler nasıl yaptızın nişanınızı ben nasıl yapsam çok güzel olur ??![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
bizim 86 m2 evimiz var damat tarafı istanbuldan gelicek bizde biraz kalabalığız ve evde yapıcaz ama şimdi karamel arkadaşın konusuna bakınca kendme kızdım ne kadar özençsizim diye ve hemen not alıp fiyat araştırmasına girip özel bişeyler yapıcam ..ama yorumları okudukça aklıma neden lokanta gibi biyer tutmayayım oldu ama çok fazla para vermek istemem çünkü durum el vermediği için evde yapıyoruz..annem onlara kalabalık gelmeyin ev küçük demişti onlarda akrabalarına söylemişler hepsi gönül koymuş böyle olunca üzüldüm bende ve biyer ayarlasam nasıl ayarlanır ki hiç fikrim yok beğendiğim mekana kişi sayısı verip fiyat alsam yemekli mesela hem evde telaş olmaz pastayı yüzükleri orda mı takarız aslında burda ha şurda çok güzel olur dediğim bi mekan yok bir tane var ama orasıda uzak birde otobüs tutup masraf olsun istemiyorum sizler nasıl yaptızın nişanınızı ben nasıl yapsam çok güzel olur ??
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)