Youtube dan öğrenebilirsiniz .O dediginiz nedir?
gibi gibi....Nisan senin sonucta, icinden geldigi gibi yaparsin. Ben boyle durumlarda pek "millet ne dusunur" diye dusunmuyorum.
Kizlar bu bahsedilen sey nedir, bilenler video paylassin merak ettim
Bu ne ya, anaokulu musameresindeki bebeler gibi olmuslargibi gibi....
gelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorumBu ne ya, anaokulu musameresindeki bebeler gibi olmuslar
Ben dar bir nisan elbisesiyle (dans elbisesine benzeyen bir model) klasik bir dans hayal etmistim. Ama az once paylastigin video bence berbatgelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorum
Ben dar bir nisan elbisesiyle (dans elbisesine benzeyen bir model) klasik bir dans hayal etmistim. Ama az once paylastigin video bence berbat
Dur bir de buna bakayim.
23 Nisan dans gösterileri gibi..gelinlikle böyle oluyor yaa ama nişanlıkla nasıl olur bilmiyorum
Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlariyi bir koreograf yoksa böyle gözüküyor işte o yüzden konu sahibi iyi bir kurs bulmalı
Kaynana değil mi, oğlunun düğününde bile baş rolü çalmış.Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlarama amac komik eglenceli bisey cikarmak.
Bak ben sunlari cok seviyorum mesela, damat ve damadin annesi dans ediyorlarama amac komik eglenceli bisey cikarmak.
hahahhaKaynana değil mi, oğlunun düğününde bile baş rolü çalmış.