• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için uzun kollu uzun bir elbise yardımmmm :(:(

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
66
İstanbul
ben su anda artvınde gorevdeyım 15 tatılde ıstanbula gecebılecegım ancak ve nısanın tum hazırlıkları ıcın sadece 2 haftam var :(:( en azından elbıse ıcın bı fıkrım olsun ıstıyorum ıstanbulda anadolu yakasında oturanlar nerelerde uzun kollu uzn bı elbıse alabılırım yada ınternette varolan bıldıgınız modeller varmı fıkır verebılecek arastırdım ama pek bısey bulamadım bu gıdısle nısanıma kot pantolonla gıdıcem galıba :(:( lutfen tecrubelı arkadaslarım yardımcı olun sımdıden telas sardı benı

Arkadaşım kıyafet konusunda yardımcı olamıcam ama ben de senin durumundayım.Bingöl'de doğu görevindeyim.2 Şubat'ta nişanım var ve her şeyi 2 haftaya sıkıştırmak zorunda kalacaktım.Ben kıyafet hariç her şeyi (kurabiye,pasta,nişan yastığı,lavanta keseleri vb...) internetten araştırıp sipariş verdim.İstersen sen de öyle yap.Tek derdin elbisen olur.Baya bi rahatlarsın.Allah kolaylık versin...

Back