- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Bayanlarrrrrr merhabalar :)
İyisiniz hepiniz insallah..
Sözlendim ve nişanlanacaklar camiasına adımımı atmış bulunmaktayım :)
Nişanıma nerden baksanız 7 8 ay var fakat şimdiden herşeyi kafamda planlamaya basladım
Bana önerebileceğiniz nişan için saat modeli ve taslı alyans modelleri gösterebilirmisiniz acaba yada önerebilirmisiniz..Sizin kendi kullandıklarınız bile olur..Görselli olursa coook memnun olurum.Simdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ediyorummmm
hayırlı olsun saat konusunda bir bilgim yok ama benim çok beğendiğim bir alyans modeli var atasay ve altınbaşta vardı sanırım.
ilk kez cevap yazıyorum umarım resim ekleyebilirim :)
Eki Görüntüle 513521 Eki Görüntüle 513521
hayırlı olsun saat konusunda bir bilgim yok ama benim çok beğendiğim bir alyans modeli var atasay ve altınbaşta vardı sanırım.
ilk kez cevap yazıyorum umarım resim ekleyebilirim :)
Eki Görüntüle 513521 Eki Görüntüle 513521
Çok begendim çok şıkmış valla
Gerçekten hoşlar ama bu bana pek hitap etmedi.gördüğümde evet bu dediğim alyansı bulamadım.Ekleyebilmişssiniz coook teşekkürler :) bende aradığım tarzın nasıl bişi oldgunu gösderm hemen
Eki Görüntüle 513522 bunun ortası siyah olmayanı gibi yani 2 trafta taslı
sevgilim de bu tür şeyleri beğeniyor ama diğerine ikna ettim ben :) gönlüne göre olur inşallah her şey
Gerçekten hoşlar ama bu bana pek hitap etmedi.gördüğümde evet bu dediğim alyansı bulamadım.Ekleyebilmişssiniz coook teşekkürler :) bende aradığım tarzın nasıl bişi oldgunu gösderm hemen
Eki Görüntüle 513522 bunun ortası siyah olmayanı gibi yani 2 trafta taslı
sevgilim de bu tür şeyleri beğeniyor ama diğerine ikna ettim ben :) gönlüne göre olur inşallah her şey
Ya aslında güzel yüzükler ama hayalimdeki o degil bi bulursam o hayalimdekini varyaaaa.Sizin ne zaman nişan ? :)
Ya aslında güzel yüzükler ama hayalimdeki o degil bi bulursam o hayalimdekini varyaaaa.Sizin ne zaman nişan ? :)
şubat tatilinde istiyoruz ama umarım bir şey çıkmaz. saat nasıl bir şey düşünüyorsun?
şubat tatilinde istiyoruz ama umarım bir şey çıkmaz. saat nasıl bir şey düşünüyorsun?
Yüzükte beyaz altın seviyorum ama gel görki saatte taşlı altın sarısı olsun istiyorumm :) mesela söyle halkalı halkalı olanlar gibi..Ya hiç kolay begenemiyorum ben
Yüzükte beyaz altın seviyorum ama gel görki saatte taşlı altın sarısı olsun istiyorumm :) mesela söyle halkalı halkalı olanlar gibi..Ya hiç kolay begenemiyorum ben
sen kendin için mi istiyorsun saati :) ben de sözlüne nişanda takmak için sandım.
sen kendin için mi istiyorsun saati :) ben de sözlüne nişanda takmak için sandım.
Evet sözlüm alcakmıs banada fikrimi soruyo işte bakalım begenelim diyee :)
Yüzük resmi yüklemişmidiniz görünmüyorda ? parmaklarım ince ve uzun sanırım daha fazla yüzük şansım var :)biz bu tarz kalın gümüş yüzük almıştık benimki taşlıydı ama parmakların kısaysa ince değilse bu kadar kalın yüzük kullanmak parmağı çok sıkıyor çok rahatsız ediyor.. uzun süre kullanmak için daha ince, mesela bir sıra taşlı bir sıra düz ya da işlemeli bir yüzük seçebilirsin. ben tektaşın üzerine ince bir alyans alacağım
Eki Görüntüle 513954
bu tarz hem klasik hem spor çelik saatler olabilir bu fossil in saati. ben şu an çelik kullanıyorum, deri yıpranıyor bir süre sonra, nişanda da eğer bana sorarlarsa bu tarz isterim.. alyansa uygun mat altın renklerinde de saatler var swatch a bakabilirsin onun için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?