Nişan Nişan için saat :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
296
Zonguldak
Bayanlarrrrrr merhabalar :)
İyisiniz hepiniz insallah..
Sözlendim ve nişanlanacaklar camiasına adımımı atmış bulunmaktayım :)
Nişanıma nerden baksanız 7 8 ay var fakat şimdiden herşeyi kafamda planlamaya basladım
Bana önerebileceğiniz nişan için saat modeli ve taslı alyans modelleri gösterebilirmisiniz acaba yada önerebilirmisiniz..Sizin kendi kullandıklarınız bile olur..Görselli olursa coook memnun olurum.Simdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ediyorummmm

hayırlı olsun saat konusunda bir bilgim yok ama benim çok beğendiğim bir alyans modeli var atasay ve altınbaşta vardı sanırım.
ilk kez cevap yazıyorum umarım resim ekleyebilirim :)

Gerçekten hoşlar ama bu bana pek hitap etmedi.gördüğümde evet bu dediğim alyansı bulamadım.Ekleyebilmişssiniz coook teşekkürler :) bende aradığım tarzın nasıl bişi oldgunu gösderm hemen

bunun ortası siyah olmayanı gibi yani 2 trafta taslı..

yada bu gibi..Aklımda olan beyaz altın acıkcası yüzüklerimiz farklı olmasın istiyorum o gümüş takck ya

biz bu tarz kalın gümüş yüzük almıştık benimki taşlıydı ama parmakların kısaysa ince değilse bu kadar kalın yüzük kullanmak parmağı çok sıkıyor çok rahatsız ediyor.. uzun süre kullanmak için daha ince, mesela bir sıra taşlı bir sıra düz ya da işlemeli bir yüzük seçebilirsin. ben tektaşın üzerine ince bir alyans alacağım

bu tarz hem klasik hem spor çelik saatler olabilir bu fossil in saati. ben şu an çelik kullanıyorum, deri yıpranıyor bir süre sonra, nişanda da eğer bana sorarlarsa bu tarz isterim.. alyansa uygun mat altın renklerinde de saatler var swatch a bakabilirsin onun için de

Bende yüzüğümle saatimi göstereyim belki fikir olur..

Özellikle saatimi çok beğenerek kullanıyorum birde çok dayanıklı. Ben biraz sakar olduğum için duvara kapıya heryere çarptım ama hiçbirşey olmadı maşallah
Aslında bende nişandan önce böyle çok model bakıyordum fakat alışverişe çıkınca o kadar çok seçenek oluyor ki o an ne hoşuan gidiyorsa onu alıyorsun..

Yüzük resmi yüklemişmidiniz görünmüyorda ? parmaklarım ince ve uzun sanırım daha fazla yüzük şansım var :)

aynı bu tarz bi saatim var hatta bu :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…