Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için kıyafet sorunu

tatlım ben daha soft renkleri seviyorum o yüzden bence pudra rengi daha güzel
ama ben de pudra rengi elbise alacaktım annemler çok sönük kalırsın dediler ve almadım. geçen hafta bir arkadaşımın nişanına gittim ve pudra rengi bir elbise giymişti gerçekten de biraz sönük kalmıştı
biliyorum kafanı karıştırıyorum. kısacası bence pudra çok hoş duruyor ama eğer büyük bir nişan yapacaksanız laciverti giyip daha gözalıcı olabilirsin

Eki Görüntüle 825283 bunu daha çok yakıştırdım. lacivert boğmuş gibi geldi. sadece üst kısım biraz bol gibi olmuş. onuda sütyen seçimi le düzeltebilirsin sanırım ayrıca uçuk bir makyaj ve toplu bir saçla hoş olur bence

Son düzenleme:
Yok canım bedeni büyük geldi 38 denediğim ondan öyle gözüküyor

Evet yaa pudra biraz sönük kaldı bende de kafam karışık bilemedim yaa offf:84::84:

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarr

BBende gecen hafta oleg cassiniye gittim ama bu modellerin hicbiri yoktu nerdeki magazasi acaba? Ben ankaradakine gittim.

elbise olarak pudra renkte olan daha güzel.
ama lacivert daha çok yakışmış.pudra rengin 36 bedeni belki daha
hoş dururdu.üst kısım biraz bol durmuş

BBende gecen hafta oleg cassiniye gittim ama bu modellerin hicbiri yoktu nerdeki magazasi acaba? Ben ankaradakine gittim.

Ben cevahirdekine gittim tatlım bide bunlar indirimli abiyelerdi

elbise olarak pudra renkte olan daha güzel.
ama lacivert daha çok yakışmış.pudra rengin 36 bedeni belki daha
hoş dururdu.üst kısım biraz bol durmuş

Evet canım büyük bedeni vardı kalmamış 36sı Bende laciverti çok beğendim açık tenli olduğum için daha bi gösterdi sanki:44:

Ben cevahirdekine gittim tatlım bide bunlar indirimli abiyelerdi

Evet canım büyük bedeni vardı kalmamış 36sı Bende laciverti çok beğendim açık tenli olduğum için daha bi gösterdi sanki:44:

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben yeni sezona baktım ama inan indirim kısmında bir tane bile 36 yoktu aynı şekilde sezon kısmında sadece denediğim elbiselerden birinde 36 kalmıştı o bile geniş oldu. Ama senin denediğin çok hoşmuş özellikle toz pembe olan. Ankarada istanbuldaki kadar seçenek yok. Napıcam bilmiyorum kıyafet konusunu resmen rüyalarıma giriyor.

Aynen canım bende öyleyim kıyafet büyük sorun :44::44:

Ben bide Beşiktaş sinanpaşa iş merkezine baktımm orda da çok güzel abiyeler var denersem fotoğraflıcam buraya da eklerim fikir olur en azından

Aynen canım bende öyleyim kıyafet büyük sorun :44::44:

Ben bide Beşiktaş sinanpaşa iş merkezine baktımm orda da çok güzel abiyeler var denersem fotoğraflıcam buraya da eklerim fikir olur en azından

Evet gerçekten de burası çok yardımcı oluyor. Ben de bir tane pronoviastan beğendim ama o da çok tuzlu olur. Yine de ona benzer bir model arıyorum ben. Resmi de bu sana fikir olsun:
Eki Görüntüle 829002

Evet gerçekten de burası çok yardımcı oluyor. Ben de bir tane pronoviastan beğendim ama o da çok tuzlu olur. Yine de ona benzer bir model arıyorum ben. Resmi de bu sana fikir olsun:
Eki Görüntüle 829002

Hımm bu da güzelmişş aslında butiklerde falan bulabiliriz..Bide davetçokelbisemyok sitesini öneririm şubesi bebekte ama internetten de satış var

renk olarak pudra daha güzel ama tenine lacivert yakışmış illa ikisinden biriyse lacivert.daha değişik renk ve modellere baksan daha iyi olur.

canım 2. resimdeki model cok guzel.pronovias'ın abiye elbiseleri çok şık ve sade oluyor zaten.Onlardakn tercih edebilirsin.zaten kapalı bir yerde yapacağın için seni daraltmayan rahat hissedeceğin bir model seç bence.uçuk tonlar çok güzel duruyor.elbisende taş pul ışıltı vs. olursa çok sallanmayan bir sade küpe kullanablirsin bence.yakası kapalı ya da sırtı kapalı olcaksa saçını topla derim.yakası hafif açık olursa daha salık yapablirsin...

Teşekkür ederim canım yorumun için ama çok farklı bi model buldum sizle de paylaşmak isterim canlar

Yorumlayın bakayım kızlar renkleride varr

canım güzel ama altı baya dar iniyor.Yani ben giysem tüm fazlalıklarımı gösterir .) bide straplez olsa daha iyi bence.böyle yarım olunca ben pek sevmiyorum .)

Straplez giyememki ben buna bile zor ikna ettim bizimkileri sözlümü Bunun başka rengini almak istiyorum hangisi güzel olur acaba :26:

Kızlarrr nişanımı atlattım sonunda kazasız belasız..

Elime geçen ilk fotoğraflar bunlar elbisemi göstereyim sizleree Diğer fotoları da eklicem canlarım torumsuz bırakmayın benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…