Anladığım kadarıyla fazla kabarık olmayan, fakat şık bir model bakıyorsun.
Benim beğendiğim bir iki tane var, aşağıda bulabilirsin.
Bir diğer düşüncem de, artık hemen hemen her modeli tesettürlü hale getirebiliyorlar, o yüzden model bulma konusunda çok sıkıntı çekeceğini sanmam canım.
Bence sadece model resimlerinden ziyade, butiklere de bakabilirsin. Eminim çok farklı ve güzel model fikirleri de alacaksındır.
,
Mesela bunda olduğu gibi bir çok kıyafete ekleyebileceğin bir cepken olabilir!
canım evet kabarık olsun istemiyorum böyle sade ama çok şık olsun istiyorum
öncelikle netten modellere bakıyorum vitrinlere de bakıyorum tarih kesinleşsin inşallah gezip bakacağım muhakkak daha çok güzel modeller çıkar karşıma ama bu modeli de çok beğendim
ne yapacağım hiç bilmiyorum çok zor beğeniyorum çok gezmem lazım çokkk...:96::96::96:
çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahÇok hoş sade bir model herşey gönlünce olsun :)
Gerçekten çok güzel br model ama bence bunu nişanda giy derim. Çok hoş olacağına eminim. Şimdiden hayırlı olsun.
arkadaşlar inşallah bu yıl içinde bende nişanlılar kervanına katılacağım ve bunun için kıyafet arayışına başladım ve bulduğum modellerden biri çok hoşuma gitti bulabilirsem hazır dikilmiş halini alacağım bulamazsam da diktirmeyi düşünüyorum. Sizlerden istediğimde model hakkında ki fikirleriniz. Sizce nasıl? lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden
Eki Görüntüle 372151
AYRICA KIZLAR SİZİNDE BEĞENDİĞİNİZ BU ÇOK GÜZEL DEDİĞİNİZ TESETTÜRLÜ MODELLERİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
arkadaşlar inşallah bu yıl içinde bende nişanlılar kervanına katılacağım ve bunun için kıyafet arayışına başladım ve bulduğum modellerden biri çok hoşuma gitti bulabilirsem hazır dikilmiş halini alacağım bulamazsam da diktirmeyi düşünüyorum. Sizlerden istediğimde model hakkında ki fikirleriniz. Sizce nasıl? lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden
Eki Görüntüle 372151
AYRICA KIZLAR SİZİNDE BEĞENDİĞİNİZ BU ÇOK GÜZEL DEDİĞİNİZ TESETTÜRLÜ MODELLERİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?