• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan için evin salonunu açmam gerekebilir ve süs olarak ne kullanılır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

scsummer

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
17
0
16
Bitlis
kızlar bizim salon normal ebatta fakat gelen kişi fazla olduğunda(henüz belli değil ama büyük ihtimal öyle olacak:SS) ben nasıl bir düzenleme yapabilirm? çünkü ımık gımık dolu eşya var.göz yorucu...biblolar ,aynalı dolap, vitrin, hantal bir masa,kocaman eski televizyonlardan var hatta.içeriki odalara yığsam alacak gibi değil :S
siz bir düzenleme yaptınız mı ve oda süsü kullandınız mı ekstra olarak??

En azından masayı çıkar bence. Sandalyeler durur oturan olur. Masa çıksa güzel bir alan açılabilir. Evdeki diğer şeyler koltuklar vitrin ve tv duvarlara sıfır değilse onları da duvara iyice daya. Süse gelince bence evin temiz olması yeterli. Konsolun üstüne güzel büyük mumlar koyabilirsin.

Evet masa çıkarılabilir ya da duvara bi yere sıfır dayanabilir, orta sehpa varsa kaldırılabilir. Daha çok sandalye, varsa berjer vs için yer açılabilir.
Ayrıca süs isteğe keyfe bağlıdır.

ikramları masadan dağıtacaksanız masayı duvara yaslamanızı tavsiye ederim.. kapalı balkon flan varsa fazlalıkları oraya koyun.. süse gerek yok bence.. jooker mumları iyi akıl etmiş çok hoş olur :34: ve sağdan soldan komşulardan fazlaca sandalye tedarik edin, başka odada dursunlar , misafir sayısı arttıkça çıkarırsınız..

bence herhangi bir süsleme yapma.. ben masayı açıp büfeye yaslayıp hazırlanan yemek servislerini orada açmayı düşünüyorum ama isteme ve söz bir arada olursa adamlar gelir gelmez buyrun bunlar da yemekler demek gibi olacak biraz saçma :s
sonuçta ortalığı biraz genişletmek için böyle düşündüm. yani sandalyeleri odanın kenarlarına dizeceğim masada sadece servisler olacak. sehpaların üstünü ve büfenin üstündeki incik boncuğu toplamak gerekli bence çünkü oralarda da içecek servisi gibi şeyler olur. ya da en azından bunlara yer ayıracak kadar toplanmalı...
salondan başka bir odayı daha hazırlayın merasim anında herkes salonda toplanabilir ama bütün akşam yaşlılarla oturmak sıkıcı olabilir gençler ve kendini genç hissedenler oturma odası gibi bir yerde takılabilir :)

Bizde 2 odayı açıcaz , mutfakta sigara içilcek birde balkonlarımız var büyük

Back