- Konu Sahibi BeyazPerim
-
Ya sorma onu sonradan farkettim düzeltemedim de öyle kaldıbaslık neden nişan için kıyafet önerileri :uhm:
düğünde beyaz elbise giymemelisiniz bence onu kınada giyin
beyaz elbise değilde başka renk giyseniz daha uygun olmazmı kırmızı,pudra pembesi bi elbise daha hoş olur sanki
Beyaz tenliler beyaz giyemezler mi? Asıl beyaz tenlilere bu renk çok yakışır .Benim düşüncem bu yönde =) Diğer söylediğin renklerede bakacagım opuyorumnanaktan
Canım bu konuda seninle düşüncelerimiz paralel değil ne yazık ki bende tam aksini düşünüyorum .Yardımların için tekrardan teşekkür ederimTamamen bembeyaz giyilmemeli çünkü zaten tenimiz beyaz ee elibisede beyaz kaybolur gideriz içinde göstermez kıyafet bizi kapatır birbirini beyaz siyah olabilir bak yada beyaz pembe falana.s
Sağol tatlımgece mavisi bence cok güzel bir renk :)
25 yaşındayım 26 gircem yakında opuyorumnanaktan Bende kırık beyaz ya da sadece beyaz düşünüyorum .elbise seçiminin yaşla da alakası var kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama orta yaşlı bir bayansanız daha çok siyah krem gibi fazla göze batmayan ama zarif renkler hoş olacaktır ayrıca koyu yeşil yada lal rengide olabilir eğer daha gençseniz istediğiniz rengi kullanabilirsiniz tabi elbisenin modeline göre ha birde beyaz olayını bende hiç duymamıştım ama gelinin böyle bir düşüncesi varsa bilemem ama bembeyaz değilde kırık beyaz her türlü hoş durur diye düşünüyorum :1hug:
böyle tatlı renkler olabilir..pembe ondan sonra lila gibi...
ya da canlı fuşya gibi böylee parlak bi kumaşta..beyaz bi tene de çok yalışıcağını düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?