Nişan nişan için değişik öneriler

• Konu Sahibi Konu Sahibi rbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rbcn

MELEĞİM ARTIK BENİMLE
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
267
2
96
Antalya
Arkadaşlar kısmetse Nisan ayında nişanım olacak. Nişanım için değişik marjinal bırseyler yapmak ıstıyorum.
Sözümde söz kurabıyesı yaptırıp dagıtmıstım. Misafirlerimizin cok hosuna gıttı ve uzun sure konusuldu.
Şimdi nişanda da boyle degısık bırsey yapmak ıstıyorum ama aklıma bırsey gelmıyor. Sizce ne yapabilirim ?
Konuklara verılecek bırsey olabılır.. O aksam suslemeyle ılgılı görsel bırsey olabılır
Değerli fikirlerinizi beklıyorum :a015:

biz nişanda ikram olarak pilav tatlı ayran dağıtmıştık :))
ama öyle uçlarda eğlenceli fikirler gelmi aklıma ağırdan takılmak daha hoşafıma gidii benimbayanssulusmile
nişan sonrası enişteyle eğlenceli bişiler yapabilirsin ama hatıra olar biz yapmıştıkopuyorumnanaktan

benim aklımda nişandan 1 gün sonra gibi bir zamanda likör alıp ve kızları toplayıp hem eğlence hemde keyif yapasım var neden olmasın ki
Birde çok güzel mıknatıslı süsler var onlardan yaptırıp dağıtabilirsin

Güzel bir fikir derinss..Bızım nısan dısarıda bır mekanda olacak orda havlu dagıtmak nasıl olur bılmıyorum. Ama benımde aklımda hatıra kalacak bısı yaptırmak var. Baska onerın var mı ?

ASKIS Mıknatıslı susler olabılır. Ucunada derınss'ın havlusundakı gıbı bılgısayar cıktısı alıp hos bırsey orataya cıkarabılırım ..fisfisfis

cnm ben de nişanda kalpli kurabiye yaptırmıştım ve ismimizin baş harflerinden tuzlu kurabiye yapıldı böyle birşey düşünebilirsin.

super olmus canim havlular.. benimde nisanim evde olucak ve vallah fikir oldu bende guzel biseyler yapmak istiyorum misafirlere ani olsun diye.. saol paylasim icinhihoyyyt

Mıknatıslı nişan şekerleri var çok şeker, kalıcı güzel bir küçük hediye bence.. eğer değişik birşey istiyorsan bence çok güsel olur..düşünebilirsin canım bayanssulusmile

evet o da olabilir aslinda carsida boyle seyler satan yerleri gezip gormek lazim degisik fikirler edinebiliriz..

cnm ben de nişanda kalpli kurabiye yaptırmıştım ve ismimizin baş harflerinden tuzlu kurabiye yapıldı böyle birşey düşünebilirsin.

Canım ben sözümde kurabıye yaptırdım. Fıkrın ıcın tesekkur ederım.

Nişan için bırseyler arastıyorum. Buldum gıbı resmını ekleyıp sızlerde paylasacagım.

İçinde lavanta keselerı varmıs. Isım etıketıde yapıyorlarmıs. Ben ınternetten buldum ama dısarıda da arastırıcam.Yaptırmaya karar verdım gıbı.

Sızlerın fıkırlerını de almak ısterım.

Eklentiler

• $KELEBEKLI-KUTU-NISAN-SEKERI.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 405
ben ne yaptırsam ki bizimkiyle konuştum çok şirin içinde şekerler olan şeyler yapıyolar bizimkide nişanda o mu dağıtılırmış baklava dağıtılır diyo bir türlü anlamıyor beni yada nişanda söz mendili dağıtsam nasıl olur bir türlü karar veremiyorum işte pff

Hevesım var de .. Bunlar bır kez oluyor sonucta . Çok sukur benım boyle bır sorunum yok cok anlayıslı bır sevdiğim var. Ne ıstersem ısteyeyım cok destek oluyor bana.. Sende hevesının oldugunu ve bunun ömurde 1 kez oldugunu soyle o da kabul edecektır.

aynen benimkiside cok anlayisli cok sukur "sen nasil istersen askim" diyor cikiyor isin icinden.. belkide basinin etini yicegimi bildigi icin once kabul ediyor sonucta nasil olsa benim istedigim oluyor heheheh.. ama cok sekermis canim lavanta keseleri gercetenn

kızlar o gosterdıgım kutular 5*3 cm mıssss.. Yanı anlayacagınız mınnacık sok oldum yaaa fotolar ınsanı ne kadar cok yanıltıyor dısarı da ıyıce bır arastırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…