Nişan nişan için ankarada mekan önerisi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
6
0
Ankara
Selam kızlar, bir iki ay içinde nişanım olacak.Artık havalar da soğumuş olacağı için en iyi alternatif oteller gibi gözükse de sizin de fikrinizi almak istedim.Ankara'da nişan ne kadara mal olur dersiniz?düğün gibi olmayacağı için öyle büyük salonlara gerek yok, zaten en çok 20-30 kişi olacak.Evde yapamıyoruz çünkü ev bu kadar insanı almaz.Bana bir şeyler önerseniz?

20-30 kişi çok az değil mi? :/ ben de araştırıyorum bu aralar ankarada nişan için mekan ama, zaten sizin 20-30 kişiyse ancak, kafe ya da küçük restoran tarzı yerler olabilir diye düşündüm. Salon, otel vs için en az 200 kişi istiyrlar benim baktığım yerlerin çoğunda.

merhaba kızlar... yazın nişanım olacak 60-70 kişi olacağı için ev diil de daha çok cafe-restaurant tarzı şirin bir mekanda yapmak istiyorum. Hem uygun fiyatlı hem de güzel fazla büyük olmayan bir mekan arıyorum. Daha önce nişanını bu tarz bir mekanda yapan ya da fikri olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…