Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için aldığım elbisem :)

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
296
Bolu
merhaba arkadaşlar eski profilimin şifresni ve mail adresini unuttuğum için yeni bir profil açmıştım "ÖZLESEK" rumuzlu ... sanırım biraz karışıklık oluak ama bunu engellemek için burda açıklama yapıyorum o profille aynı kişiyim bu profilimi tekrar bulabilmek çin çok uğraştım çünkü msj sayım 100 den fazla ve fotoğraf ekleyebiliyorum bu sayede ..

nişan kıyafetimi sizlere gösterip yorumlarınızı almak istiyorum erkek arkadaşım çok beğendi hatta bayıldı :kedi: sizce nasıl :uhm:

Son düzenleme:
keske elbiseni daha net görebilecegimiz bir resim ekleseydin böyle pek birsey anlasilmiyor ama rengi cok tatli...
mutluluklar dilerim canim....

şimdi bu resme güzel dememizi beklemiyosun dimi :1:

beğenmediysen yorum yapmak zorunda değildin !! bıcak zoruyla yorum yaptırmıyorlar sanırım illada yorum olsun dyede yorum yapılmaz !! sen daha güzelini bul mutlu ol :lepi:canım ;)

arkadasim niye sildin fotorafi...
sen begenmissin baskasinin begenmemesinin ne önemi var...
ayrica elbiseni önden göremedigimiz icin yorum yapamiyoruz haliyle...
bence sen önden cekilmis bir resim ekle... yerimseniben

beğenmediysen yorum yapmak zorunda değildin !! bıcak zoruyla yorum yaptırmıyorlar sanırım illada yorum olsun dyede yorum yapılmaz !! sen daha güzelini bul mutlu ol :lepi:canım ;)

canım msjın sonunda gülücük yapmışım yani bu yorumun kötü olmadığını gösterir espirili şekilde söyledim hatta resme dedim nişanlıgına demedim çünkü ilk arkadaşın dediği gibi resimden bişey belli değil önden bi kaç poz daha eklesen görebilirdik görmediğimiz için öyle söyledm yanlış anlaşılmasın kötü demedim eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
elbisenin alt kısmı bana biraz abartı geldi ama güzel taşımışşın bence.rengi de harikaa cok tatlı bi pembe..güle güle giy cnm.yerimseniben

alt kısmına ve rengıne bayıldım..

gule gule gıy cok mutlu olursun dılerım ınsanlahh

teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda önden çekilmiş bir fotoyuda eklicem koruma çantası gibi bişey oluyor ya ona sokup çıkartmaz biraz zor oluyo kabarık altı o yüzden üşeniyorum çıkartmaya :D

ben anlayamadım arkadaşım öyle bi yorum yapınca bende dalga geçiyorsun sandım kusura bakma .

alt kısmı aslında abartı değil çok kabarık değil yani hatta tek yer orası çiçek varorda sadece :D

rengi bnmde hoşuma gtti burda braz daha soluk çıkmış braz daha tatlı bi renk :)

fotoğrafı kaldırdım önce sonra tekrar ekledim görünmüyormu :S

2duw4gl.jpg

önden görüntüsü olan bir foto buldum umarım bu biraz daha açık olmuştur zemuszemus :nazar:

güle güle giy arkadaşım çok yakışmış bu sene bu model elbiseler çok moda zaten hayırlısı olsun

elbiseden çok çıkık kalçan dikkatimi çektiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bende modelini ve rengini beğendim ama yakası baya kapalı,biraz daha açıklığı kaldırabilirdi diye düşünüyorum :) mutluluklarr buyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim yorumlarınız için a.s.

evet popocuğum biraz çıçık kaydirigubbakcemile3 ama erkek arkadaşım j. lopez gibisin dio bende seviyorum popomun öyle olmasını zemuszemus

yaa evet bencede birascık göğsüm olsa çok güzel olabilr önüde o yüzden yukarda duruyor zaten :delphin: ama ben elbiseyi aceleyle giydim içine çamaşır giymemiştim belki o yüzdende olabilr ama yinede yok anacım valla hiç yok senağlama

canım çok güzelmiş zaten fiziğinde müsait bu elbiseye güle güle giy :)

önden olmus bıras foto..ve daha guselll
bana alt kısmı biraz abartı gelmıstı ama öle durmuo ya onden bakıncaa..yakısmıs..
mutluluklar cnmm

Back