Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dkatreb

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
27
-9
Belki kiminiz kızacaksanız kiminiz benle aynı şeyleri yaşadınız belki hak vereceksiniz bilmiyorum ama birilerine anlatmazsam çatlayacağım artık. İçimde tutamıyorum tanımasamda birileriyle paylaşmam lazım... Ben nişan hayali kurduğum erkek arkadaşıma ihanet ettim hemde teyzemin oğluyla...
Benden 2 yaş büyüktü can, genç yaşta saçlarına kırlar düştü eniştemin vefatıyla, kara iri gözlü, uzun boylu, geniş omuzlu, buğday tenli şebek gülüşlü J her zaman o gülüşüyle gelir aklıma.. çocukluk çağımızda (ortaokul dönemleri) özellikle yaz aylarında bir araya gelir bütün kuzenler eğlenceli bir yaz dönemi geçirirdik, kuzenler arasında birbirimize en yakın en düşkün bir biz vardık, ikimiz... taa o zamanlardan açıklayamadığımız görmemezlikten geldiğimiz belki bilmediğimiz duyguları bastırmışız meğer hep... Hep farklı illerdeydik ortaokuldan sonra belki 4 yıl birbirimizi görmediğimiz oldu.. Yine Bir yaz akşamı ailece yemek yerken kapı çaldı, sürpriz yapıp arkadaşlarıyla yaptığı tatili yarıda kesip bize kaçmış o gün en çok ben sevindim... Gayet normal sarılıp öptüm hoş geldin dedim.. Dışarıdan bakınca normal tabi benim içimde fırtınalar kopuyor.. Sarılınca kalbimin atışını hissedecek diye öyle korktum ki.. o benim kuzenimdi niye bu heyecan... bizde kaldığı o bir kaç günde akşamları film alır seyrederdik yanyana omzu omzuma değerdi heyecanlanırdım en kötüsü ona belli etmemeye çalışmaktı.. can gitti yine araya yıllar girdi, lise bitti ben üniversitedeyim, o askerde, arayıp soruyorum ara da halini hatrını kapatıyoruz bu kadar konuşmalarımız, sonra kız arkadaşı olduğunu öğrendim, yıkıldım. Tam anlamıyla yıkıldım... Ben Ankara da okuyordum teyzemlerde Ankara da yaşıyordu, ama o askerdeydi, bir ayrılıp bir barıştığı bir sevgilisi vardı nasıl biri acaba diye çok düşündüm, ben okulumda, çevremde ilgi çeken bir kızdım çok talibim vardı, liseden de tanıştığım bir arkadaşımla daha sık görüşmeye başladım kafam karışıktı canın kız arkadaşı olduğunu hiç kabullenemedim. Teyzemle konuşurken canın 2 hafta içinde askerden geleceğini öğrendim, tabi hemen teyzeme koştum kar yağıyordu şubat ayıydı... ilk hafta geçti gelmediii... 2. hafta geçti yine gelmedi L boynumu bükük okuluma döndüm... vizelerden sonra eve döndüm yarı dönem tatilindeyim, teyzemler bize geldi canı askerden sonra ilk kez görüyorum, içim de kelebekler uçuşuyor, boynuna sarıldım ağlamamak için kendimi zor tuttum.. onunda sevgilisi vardı benimde.... yine film aldık tüm kuzenler film izliyoruz.. ve yine biz yanyanayız.. yere minderleri döşedik ışığı kapattık ben oturuyorum sırtımı yasladım o yanıbaşımda uzanıyor başı dizlerime değiyor..... nasıl oldu bilmiyorum birden saçlarına gitti ellerim.... herkes filme odaklanmışken ellerim saçlarında ben filmi değil onu izliyordum..... onda hiç hareket yoktu .. çekemedim bir daha ellerimi , o filmi izlerken ellerim kırlaşmış saçlarında dolaşıyor, ara sıra yanağına değiyordu... onda hiç tepki yoktu utandım birden napıyorum dedim o benim kuzenim ve hiç tepki yok beni yanlış anlamasından korktum.... elimi yavaşça çekmeye başladım... bana karşı bi hissinin olmadığını düşündüm birden hiç beklemediğim şekilde elimi tuttu kalbim yerinden fırlayacaktı sanki.. eli elimin üzerinde yanağına koydu elimi... parmaklarımın üzerinde tek tek gezdiriyordu parmaklarını... bu o kadar hoşuma gidiyordu ki parmaklarımız sevişiyordu sanki, benim kadar heycanlanıp heycanlamadığını merak ediyordum.. yoksa sıradan bir tutuş muydu elimi.. bilmiyordum.. bildiğim şey filmin bitmesini hiç istemedim... Ellerimizin dansı uzun süre devam etti ama bana karşı hislerinin olduğundan mı yoksa tutmuş olmak için mi yapıyordu bilmiyordum.. benim kalbim küt küt atarken onunki nasıldı merak ediyordum..... elleri sıcacıktı .... yanağındaki elimi birden dudaklarına götürdü, parmaklarımı dudaklarında dolaştırdı... heyecanım o kadar arttı ki eğilip doya doya öpmek istedim.. parmaklarıma teker teker öpücükler kondurmaya başladı.. Artık emindim kuzen yaklaşımı değildi bu onunda bana karşı hisleri vardı... o kadar mutluydum ki aklım bomboştu sadece o vardı.. film bitti sonunda kimse bizi farketmeden ellerimiz vedalaştı,, ışığı açtığımızda yüzüne bakamadım utancımdan neydi bu yaşadığımızz... o benim kuzenimdi ve ikimizin de sevgilisi vardı.. uzun süre gözlerine bakamadım.. geç oldu herkes uyumaya çekildi... uyuyamadım dudaklarını parmaklarımda hissediyordum hala, sıcaklığı kalmıştı ellerimde.. ahh can can cann..yıllardır içimde büyüyerek çoğalan sevgin taşacak gibiydi sanki sımsıkı sarılmak istiyordum ona... kalktım yatağımdan yattığı odaya gittim uyuyordu .. emin olmak için yaklaştım gerçekten uyuyordu... ne kadar süre onu izlediğimi hatırlamıyorumm... oturduğum yerden kalkıp yatağına oturdum kokusu ne kadar güzeldi... saçlarına dokunmak istedim uyanır diye korktum çektim ellerimi, kokladım sadece.. uyuyordu derin derin uyuyordu belki de rüya görüyordu.... öpmeyi düşündüm uyanmaz nasıl olsa dedim.. cesaretimi toplayıp eğildim kalbim yerinden çıkacaktı sanki.. küçücükte olsa dudaklarımın dudaklarına dokunmasını istiyordum.. uyanacak diye korkumdan heyecanım git gide arttı. Ama çok istiyordum öpmeyi, iyice eğildim nefesini hissediyordum hafifçe dudaklarına değdi dudaklarım.. dudakları da sıcacıktı.. eğildim bi kez daha dudaklarını öptüm birden irkilerek gözünü açtı.. korkumdan utancımdan heyecanımdan yerin dibine girdim.. ölmek istedim o an.. kaçıp gitmeyi planlıyordum odasından birden başımı tuttu kendine çekti beni, dudağımdan öptü bende karşılık verdim.. 1 dakika bile sürmedi utancımdan kendimi çekip kaçtım odadan, ne vardı utanacak öpseydim doya doya sarılsaydım.. ama o benim kuzenimdi benimde sevgilim vardı onun da.... ertesi sabah gidecekti.. uyandığımda gölzerinin içine bakamadım... kahvaltı yaptık ayrılma vakti geldi..sarıldık kulağıma fısıldadı gece çok güzel bir rüya gördüm dedi ... yıllardır hayellerini kurduğum bir rüyaydı, o kadar gerçekti ki hiç bitmesin istedim dedi... gözlerim doldu ailem taştı.. seni seviyorumm seni yıllardır öylesine seviyorumm ki diye haykırmak istedim ama kuzenimdi ve ikimizinde sevgilisi vardı.....

hee bu arada ailemizde şimdiye kadar ki ilk ve tek akraba evliliğinide
ablam yaptı..teyzemin oğluyla evlendi..üstelik teyzemin oğlunun başka bi kızla düğün davetiyesi bile basılmış olmasına rağmen..Yüce Allahım kıymadı onlara..bir mucizeyle açılıverdiler birbirlerine ve sonunda evlendiler..16yıllık evliler 2de kızları var çok mutlular canım..
aşk evliliğinden zarar gelmes:))

..................................................

Son düzenleme:
ay yapım bu aralar fatmagülle ilgileniyo arkadaşlar:)):KK1:
üstelik kızcağız içini dökmüş bence daha ciddi olabilirsiniz dimi yani..
mümkün değilmi yani iki kişinin birbirine aşık olması?kuzenler olsalarda kardeş değiller yaa!!:63:

söylemesi kolay ama sevgilimden ayrılamam ona bu kötülüğü yapamam, nişan hayali kuruyoruz mayısta gelecekler istemeye kimsenin ahını alamam aileler biliyor herkes biliyor mantığım başka kalbim başka söylüyor. :KK43: Bİlseydim böyle olacağını hep onu beklerdim... O benden ben ondan çekinmişiz yıllarca bu yüzden içimize atmışız.. Araya yıllar girdikçe başkaları girdi hayatımıza, şimdi ben ayrılsam bile o ayrılabilecek mi sevgilisinden ki tek kelime konuşmuyoruz bu konu da.. gerçekten rüya gibi yani o günlük birşeydi yaşandı ve bitti.. :KK43:

bi arkadaş niye kızalım nişanlınla evli değilsiniz ya demiş hay allahım
sevgiliyken aldatma aldatma sayılmıyo öyle mi? neden burda gözyaşı döküyo kadınlar sevgilim aldattı diye?
amaan boşverin nasılsa evli değilsiniz bişey olmaz mı diyelim?
ayrıca sevgilinle nişan hayali falan kurmuyorsun bence..nişan hayali kursan can da can diye sayıklamaz bu kadar yakınlaşmazsın
son olarak da kuzen=kardeş benim gözümde..sizi bilemem ama ben kuzenlerimi kardeşlerimden ayırmam..

aşka saygım sonsuz...sevgilin varken başkasına da aşık olabilirsin..ayrılıp aşık olduğun kişiyle sevgili olursun..ama burda durum farklı..yine de bişey demicem herkesin kendi tercihi..
olay gerçek değilse yorum yapmamış olma hakkımı saklı tutuyorum :KK37:

olay tamamen gerçek :KK43: çok perişan bi haldeyim hakettim de biliyorum... bütün yorumlara açıktır..

bence yüreginin sesini dinle.sevmedigin biriyle nasıl ömür süreceksin asıl yanlışı o zaman yapmış olursun canım:KK16:

etkilendim!!hayatta herşey olabilir olmaz diye bişey yoktur bana göre kuzenlerim kardeşimdir ötesi yoktur bu bir iki ise eğer can a bukadar kuvvetli duygular hissediyorsan başka biriyle nişan hayallaerri kuracak kadar yakın olman o insana karşı büyük haksızlık sen ona o umudu verdinki o seninle evlenmeyi düşünüyor bence erkek arkadaşını daha fazla umutlandırmadan neyapacağına karar ver ondan ayrılmayıp onu sevmediğin başka birine aşık olduğun halde onunla birlikte olmaya devam edersen daha büyük bir ah almış olursun ama dürüst olman herşeyi değiştirir kuzenine aşkını anlatıp konuşabilirsin anlattına göre zaten oda sana karşı birşeyler hissediyor ve onunda kız arkadaşı var o kızada senin arkadaşınada daha fazla haksızlık etmeden açılın birbirinizr konuşun gerçek sevgiyi bulmak çok zor bulmuşken EMİNSEN duygularından peşinden git derim ben ama kimseyi rencide etmeden benim fikrim tabi okuyunca yorum yazmak istedim doğrumudur değilmidir bilemem ...

o arkadaş benim sanırım...öncelikle nişanın mantığını anlamak lazım...
nedir nişan ?neden hemen evlenilmez de nişanlanılır?

nişanda (aileler dışında) resmi birşey yoktur ortada ve önemli olan çiftlerin birbirini tanıma dönemidir,istenirse şakdadanak yüzük atılır nişan kolaylıkla bozulur.
böylelikle uzun ömürlü evliliklerin önü açılmış olur..
nişan atmak 5 kayıpsa ,boşanma100 kayıp olurdu herhalde

gelelim kuzeninle evlenmeme konusuna..sen evlenmezsin başkası evlenir..sonuç olarak medeni kanunun verdiği haklarda akrabanla evlenemezsin diye bir ibare yok..
gerçi bende kuzenlerime kardeş gözüyle bakıyorum ama kardeş gözüyle bakmayanlarıda normal karşılıyorum çünkü gerçekten NORMAL ler :))

bi arkadaş niye kızalım nişanlınla evli değilsiniz ya demiş hay allahım
sevgiliyken aldatma aldatma sayılmıyo öyle mi? neden burda gözyaşı döküyo kadınlar sevgilim aldattı diye?
amaan boşverin nasılsa evli değilsiniz bişey olmaz mı diyelim?
ayrıca sevgilinle nişan hayali falan kurmuyorsun bence..nişan hayali kursan can da can diye sayıklamaz bu kadar yakınlaşmazsın
son olarak da kuzen=kardeş benim gözümde..sizi bilemem ama ben kuzenlerimi kardeşlerimden ayırmam..

aşka saygım sonsuz...sevgilin varken başkasına da aşık olabilirsin..ayrılıp aşık olduğun kişiyle sevgili olursun..ama burda durum farklı..yine de bişey demicem herkesin kendi tercihi..
olay gerçek değilse yorum yapmamış olma hakkımı saklı tutuyorum :KK37:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X