Nişan Nisan hatirasi yapiyorum fakat bir yerde takildim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

blueskyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
38
Merhaba arkadaslar,

Nisan hatirasini kendim yapma fikrindeyim. Bunun icin de tatli lavanta keseleri yapmayi dusunuyorum. Tum malzemeleri nereden alacagimi buldum fakat bu isim + tarih vb. seyin yazili olacagi kartonu nerde nasil bastiracagimi bilmiyorum. Internette biraz aradim ama sticker tarzinda buldum. Kartona/kalin kagida baski olarak bulamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevilirim :)

ornek resimde ipe gecirilmis karton gibi bastirmak istiyorum kendim icin de

Eklentiler

• 665.jpg
    665.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 131
Merhabalar, kırtasiyelerde kalın kağıt satılıyor. A4 kağıdı şeklinde ama eline alınca daha kalın olduğu anlaşılıyor karton gibi.
onlardan alıp yazıcınız varsa yazdırıp makasla kesebilirsiniz bu şekilde. Yazıcı yoksa belki kırtasiyelerde yazdırıyordur. siz Word de yazarsınız usbye atarsınız kırtasiyede yazdırır.

Nikah şekeri,davetiye satan yerlere yaptırabilirsiniz .Oldukça uygun fiyata yapıyorlar.İsimleri,tarihi veriyorsunuz.Tek şart sanırım 50 adet olmak zorunda

Merhabalar, kırtasiyelerde kalın kağıt satılıyor. A4 kağıdı şeklinde ama eline alınca daha kalın olduğu anlaşılıyor karton gibi.
onlardan alıp yazıcınız varsa yazdırıp makasla kesebilirsiniz bu şekilde. Yazıcı yoksa belki kırtasiyelerde yazdırıyordur. siz Word de yazarsınız usbye atarsınız kırtasiyede yazdırır.

dergi sayfasi gibi hafif parlak da olsun istiyorum. muhtemelen evdeki yazicida o kadar guzel gorunmeyecektir (lazer yazici degil puskurtmeli yazici evdeki cunku) :(

Nikah şekeri,davetiye satan yerlere yaptırabilirsiniz .Oldukça uygun fiyata yapıyorlar.İsimleri,tarihi veriyorsunuz.Tek şart sanırım 50 adet olmak zorunda
AA bakin bu aklima gelmemisti, olabilir aslinda, uygun fiyat dediginiz ornegin 50 tane icin ne civarlarda?

dergi sayfasi gibi hafif parlak da olsun istiyorum. muhtemelen evdeki yazicida o kadar guzel gorunmeyecektir (lazer yazici degil puskurtmeli yazici evdeki cunku) :KK43:

AA bakin bu aklima gelmemisti, olabilir aslinda, uygun fiyat dediginiz ornegin 50 tane icin ne civarlarda?

50 tanesi 5tl gibi birşey .Nikah şekeri yapan satan yerlere sorabilirsiniz..

Back