Arkadaslar dun gece sumuksu koyukahve yogun bir akinti geldi. Nisan gelmesi oldugunu soyledi doktor ama hic agrim yok acilmada yok eve yolladi. Dogum yakin dedi. Geceden beri akintim cogaldi. Su gibi ve hafif pembe. Normal mi acaba bu durum ? Basina gelenler yardimci olabilirler mi ?
evet canım normal benim de öyle olmuştu dört beş saat sonra kanamam artınca gitmiştim saat 7 gibiydı.ama bnenim sancım da vardı.dokuz gibi doğumhaneye aldılar suyum da o an geldi ve açılmam olunca 1 gibi doğum yaptım çok şükür. inşallah şimdiki bebeğim de böyle olur sen de sağlıkla kucağına al inşallah
Tesekkur ederim. Insallah cok cekmeden dogum yapariz. Su gibi pembemsi akinti hala devam ediyor ped koyuyorum artik. Su gelmesi degil dedi ebe ama aciklamada yapmadi. Doguma kadar devam etcek sanirim. Allahim hayirlisiyla kurtarsin insallah hepimizi.
Doktorunuz birşey demedi mi? Şöyle şöyle olursa gelin demedi mi? Mesela sancı eşlik ederse gel,etmezse gelme,çoğalabilir veya çoğalmayabilri akıntı gibi??
Bebegin suyunda sikinti yok dedi sadece. Agrilarin basladiginda gel dedi. Akintiyi sordukca artiK dogumun yakin ondan dedi ama bu kadar fazla degildi gittigimde o yuzden ustune dusmedim bende
canim sancin daha sonrada gelebiliyor benimde once nisan gelsi sabahtan oglende adet sancisi gibi sancim basladi ve ertesi gun dogum yaptim hic endiselenme cok normal.hayirli dogumlar diliyorum sana
öncelikle hayırlı dğumlar canım.. enerjini muhafaza et kendini yorma.. güzelce karnını doyur mümkünse tam buğdaylı seni uzun süre tok tutacak şeyler ye. kendini doğum için hazırla, valizinin son eksiklerini tamamla, kuaför işlerini hallet, mümkünse uyu dinlen. normal doğum için kendini hazırla. benim ilk doğumumda da böyle hafif bi kanamam olmuştu sonra durmuştu, açılma kanamasıymış. bir avazda kurtulursun inşallah...