4 gun sonra dogum yapmistim,sancilarim baslayinca hastaneye gittimMerhaba 3 gün önce kanlı bir akıntım geldi sanırım buna Nişan diyoruz.Şu an 37. Haftadayiz ama benim açılmam vs yok.Sadece biraz ağrılarım var ama doğum henüz başlamıyor.Ne zaman olur acaba
Benimde sancım hâlâ yok heralde bir iki gün daha beklerim gibi4 gun sonra dogum yapmistim,sancilarim baslayinca hastaneye gittim
Buna doktor karar verir. Ama hareketlerine dikkat et bebeğinBenimde sancım hâlâ yok heralde bir iki gün daha beklerim gibi
Zaten doktor karar verir ama sonuçta Nisan olduysa bir kaç gün içinde doğumda olur onu demeye çalışıyorum tabi inşallahBuna doktor karar verir. Ama hareketlerine dikkat et bebeğin
Ben nişan geldikten bir gün sonra doğurdum yanılmıyorsam ama suni sanciylaZaten doktor karar verir ama sonuçta Nisan olduysa bir kaç gün içinde doğumda olur onu demeye çalışıyorum tabi inşallah
Yarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandır heraldeBen nişan geldikten bir gün sonra doğurdum yanılmıyorsam ama suni sanciyla
Doktora gitmediniz mi 3 gün içinde ? Bebeğinizin hareketleri nasıl ? Sizin yerinizde olsam ertelemezdim. En azından bir görünmekte fayda var diye düşünüyorum.Yarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandır heralde
Kim demiş bir kaç gün içinde doğum olur diye ?? Benim 9.günüm hala doğurmadımZaten doktor karar verir ama sonuçta Nisan olduysa bir kaç gün içinde doğumda olur onu demeye çalışıyorum tabi inşallah
Yarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandıherkeBen nişan geldikten bir gün sonra doğurdum yanılmıyorsam ama suni sanciyla
Kim demiş bir kaç gün içinde doğum olur diye ?? Benim 9.günüm hala doğurma
Hadi ya siz hâlâ dogurmadiniz mi ay benimde sürecek mi o kadar of ofKim demiş bir kaç gün içinde doğum olur diye ?? Benim 9.günüm hala doğurmadım
Yok gittim tabi iki defa gittim hemde ama açılma yok dün gitmiştim.Bebek hareketleri gayet net var ama bende tık yok pekDoktora gitmediniz mi 3 gün içinde ? Bebeğinizin hareketleri nasıl ? Sizin yerinizde olsam ertelemezdim. En azından bir görünmekte fayda var diye düşünüyorum.
Dogurunca ne olcak biliyor musun? Uyumak istiyorum diye dertlenirsinHadi ya siz hâlâ dogurmadiniz mi ay benimde sürecek mi o kadar of of
Doktor bisey demedimi sancın olursa su gelirse vs hastaneye gel diyeYarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandır heralde
Bugün gittim 1 cm sadece dediler zaten suyun gelirse gel ama bekle evde dedilerDoktor bisey demedimi sancın olursa su gelirse vs hastaneye gel diye