Nişan geldikten ne kadar sonra doğuma gittiniz?

Muezzean

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
11
1
23
Merhaba 3 gün önce kanlı bir akıntım geldi sanırım buna Nişan diyoruz.Şu an 37. Haftadayiz ama benim açılmam vs yok.Sadece biraz ağrılarım var ama doğum henüz başlamıyor.Ne zaman olur acaba

Merhaba 3 gün önce kanlı bir akıntım geldi sanırım buna Nişan diyoruz.Şu an 37. Haftadayiz ama benim açılmam vs yok.Sadece biraz ağrılarım var ama doğum henüz başlamıyor.Ne zaman olur acaba
4 gun sonra dogum yapmistim,sancilarim baslayinca hastaneye gittim

Ben nişan geldikten bir gün sonra doğurdum yanılmıyorsam ama suni sanciyla
Yarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandır heralde

Doktora gitmediniz mi 3 gün içinde ? Bebeğinizin hareketleri nasıl ? Sizin yerinizde olsam ertelemezdim. En azından bir görünmekte fayda var diye düşünüyorum.

Ben nişan geldikten bir gün sonra doğurdum yanılmıyorsam ama suni sanciyla
Yarın 4 gün olacak ama hala tık yok.Az biraz sancım var ama hala bir şey olduğu yok.Acaba nişan değil miydi diye düşünmeye başladım ama kanlı akıntı ne olabilir başka.9 ay hiç kan görmedim o gün olduysa nişandıherke
Kim demiş bir kaç gün içinde doğum olur diye ?? Benim 9.günüm hala doğurma

Kim demiş bir kaç gün içinde doğum olur diye ?? Benim 9.günüm hala doğurmadım
Hadi ya siz hâlâ dogurmadiniz mi ay benimde sürecek mi o kadar of of

Doktora gitmediniz mi 3 gün içinde ? Bebeğinizin hareketleri nasıl ? Sizin yerinizde olsam ertelemezdim. En azından bir görünmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yok gittim tabi iki defa gittim hemde ama açılma yok dün gitmiştim.Bebek hareketleri gayet net var ama bende tık yok pek

Doktor bisey demedimi sancın olursa su gelirse vs hastaneye gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…