Allah tamamına erdirsin..ömür boyu mutluluklar :)
yeşilköy sahil...
allah mesut etsin
Pamuk şekeri gibisin ne güzel. Sende bizim gibi evlenme sırasına girdin artık. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
çook şeker olmuşsun cnmm :) Allah tamamına erdirsinn
Amin teeşkkür ederiz :)teşekkür ederim canım siz de nişanlamışsınız sanırım tebrık ederım allah tamamını erdirsin
Allah tamamina erdirsin omur boyu boyle mutlu olun
bu arada fotograflari ve seni cok begendim
Allah tamamına erdirsin ve bir ömür her an'ı, bu fotoğraflarınızdaki gibi ve şimdiki sevginiz ve heyecanınızın hiç bitmediği, mutlu, mesut, huzur ve bereket dolu geceçek güzel bir beraberliğiniz olsun inşallah.
Bu arada yaşınız biraz küçük mü? yoksa küçük mü gösteriyorsunuz?
Fotoğraflar, kıyafet ve sizin halleriniz de çok güzel. Bana, hani hepimizin küçükken evcilik oynarken ya da okul müsemereleri veya 23 Nisan şenliklerinde kendimizi böyle rollerde çok sevdiğimiz ve sanki öyleymişiz gibi hallerimiz vardır ya, işte onları çağrıştırdı ve tebessüm ettirdi. Çok hoş.
Allah tamamına erdirsin ve bir ömür her an'ı, bu fotoğraflarınızdaki gibi ve şimdiki sevginiz ve heyecanınızın hiç bitmediği, mutlu, mesut, huzur ve bereket dolu geceçek güzel bir beraberliğiniz olsun inşallah.
Bu arada yaşınız biraz küçük mü? yoksa küçük mü gösteriyorsunuz?
Fotoğraflar, kıyafet ve sizin halleriniz de çok güzel. Bana, hani hepimizin küçükken evcilik oynarken ya da okul müsemereleri veya 23 Nisan şenliklerinde kendimizi böyle rollerde çok sevdiğimiz ve sanki öyleymişiz gibi hallerimiz vardır ya, işte onları çağrıştırdı ve tebessüm ettirdi. Çok hoş.
amin çok teşekkür ederim dilekleriniz için.
yaşım küçük değil 26 yasındym minyonum ondan sanırım ozellıkle kendım ıstedım boyle olmasını pembe rengı cok sevdıgım ıcın elbısemın rengını pembe olmasını ıstedım. daha cok pamuk prenseslere benzetıldım tekrar teşekkürler...
İnanmıyorummm. 26 ?!?!
Maşallah. Ben boy olarak değil ama genel yapı olarak tombullardanım. Yani minyonlukla hiç alakam yok. Hani kimisi sıfır bedeni beğenir, kimisi boy pos manken gibi olanını falan oysa bana göre bir bayanı en hoş yapan şeylerden biridir minyon tipli olmak.
Ve ben minyon bayanları hep daha çok beğenmişimdir.
Pamuk prenseslere benzetilmişsinizdir çünkü hakikaten öyle. Ben de işte tam hani sizin bu pembe elbiseniz ve modelinden ötürü öyle düşündüm biraz da. Kız çocuklarının vazgeçilmezi, hele bir de öyle tüllü müllü olunca ne sever ne özeniriz ya çoculukta hani, düğünlerde nişanlarda gelinlerinkilere. Benim kızkardeşim benden 7 yaş küçük, yani artık o bile kırk yaşına doğru yaklaştı.
Hiç unutmam, (ve hala öyledir kendine çok bakar, süslü püslüdür) küçükken evin içinde bütün gün annemin kombinezonları ve yüksek ökçeli terlikleriyle dolaşırdı, eline geçirdiği her fuları veya benzer şifonları falan hep üstüne bir şekilde kıyafet gibi yapardı. Çok tatlıydı.
Tekrar hayırlı akşamlar ve mutluluklar diliyorum. Görüşmek üzere ve sağlıcakla kısmet olursa düğün fotoğraflarınızı ve o mutluluğunuzu da paylaşmak umut ve temennisiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?