• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisesi

dilyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
66
8
28
34
İstanbul
Merhaba kızlar nişanım için giyeceğim elbise konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.Düşündüğüm renk pudra pembesi model olarak şu ana kadar bu elbiseleri denedim sizce balık mı tercih etmeliyim kabarık mı? Şimdiden tesekkürler $jp.jpg $jpg.jpg

balık olana bayıldımmmmmmmmmmmm resmen yaa:16::16::16::16::16:
nerden baktın kıyafetlere canım istdan mı?

balık model çok yakışmış size

Balik cok güzel, dügündede kabarik giyerses cok hos olur. Mutluluklaar :42:

Pek takip etmiyorum ama balik moda sanirim su aralar. İkisi de cok hos Ama ben kabarik olani daha cok begendim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pek takip etmiyorum ama balik moda sanirim su aralar. İkisi de cok hos Ama ben kabarik olani daha cok begendim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh ben de kararsız kaldım kabarik modeller de cok hoşuma gidiyor ama balıktan da vazgecemiyorum cok teşekkür ederim size de:)

Kabarik olan gorunmuor ama balik olan mukemmel gercekten gelinlignde zaten kabarik olur buyk ihtimal o yzden balik model nisan icn daha guzel olur :()

___dega___

Balık modeli beğenmeyen bir ben miyim :26:
Vucudu sanki başka bir şekile sokuyormuş da adım atsa düşecek gibi cidden balık gibi .
Ben sağdakini çok beğendim.

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim :) Kıyafetlere Istanbul kadıköyden baktım canım tavsiye ederim cok uygun fiyatlara bol model var:)

kadıköyün neresinde canım orda çok güzel kıyafeteler var
kuzenimnin düğünü var benim de bişiler almam lazım gidip o tarafa bakacam mutlaka :46::46:

Balık modeli beğenmeyen bir ben miyim :26:
Vucudu sanki başka bir şekile sokuyormuş da adım atsa düşecek gibi cidden balık gibi .
Ben sağdakini çok beğendim.

Yaa ciddimisiniz:) acaba geline bak deniz kızı olmuş mi derler hahaa:) cok teşekkürler bunu da düşünecegim :)

Kabarık olan daha çok yakışmış
Balık modeli bir tanıdığının düğününde giyersin ama prensesi asla giyemezsin

Yaa ciddimisiniz:) acaba geline bak deniz kızı olmuş mi derler hahaa:) cok teşekkürler bunu da düşünecegim :)

Bugün halam da oğlunun düğünü için model bakıyordu oda balık model istiyordu ona da dedim :)
Ben balık modeli sevmiyorum ama bu sana yakışmadığı anlamına gelmiyor üstüne oturmuş elbise dikimi kaliteli gibi geldi ( yakından görme imkanımız olmadığı için ).
Sağda ki klasik ama kolay kolay modası geçmez ilerde niçin böyle bir şey giymişim diyeceğini düşünmüyorum .
Balık model her zaman giyebilirsin ama kabarık zor.

kadıköyün neresinde canım orda çok güzel kıyafeteler var
kuzenimnin düğünü var benim de bişiler almam lazım gidip o tarafa bakacam mutlaka :46::46:

Canım bogadan aşağı doğru söğütlüçeşme caddesinde bir cok gelinlikciler var ben oradan baktım gerçekten cok güzel modeller var:)

Kabarık olan daha çok yakışmış
Balık modeli bir tanıdığının düğününde giyersin ama prensesi asla giyemezsin

Evet orası da var bi yandan da gelinligim kabarık olsun balık giyeyim diyorum bi yandan ama renkli olmayacak gelinlik böyle pembis kabarık nerede giyecegim diyorum ne yapsam ikisini de mi giysem:)

Back