NİŞAN ELBİSESİ FİYATI UYGUN BOL BONCUK İŞLEMELİ BUYRUN BAYANLAR..

kucukyurek

bize göre değl çirkine oh ala zalime pekala demek.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
114
133

MERHABA BAYANLAR NİŞANLIĞIMI SATIYORUM HEPSİ TAMAMIYLE BONCUK İŞLEMELİ YAPIŞTIRMA DEĞİLDİR BOYUN KISMINDAN KOL DETAYLARINA KADAR BÜTÜN DETAYLARI ÇOK SADE BİR O KADAR ŞIK BİR HAVASI VAR FARKLI BİR ŞEY ARAYAN DAHA ÇOK TESETTÜRLÜ BAYANLARA UYUMLUDUR BİR KERE GİYİLDİ SADECE HEP DOLAPTA DURACAĞINA BİR İŞE YARASIN BAŞÖRTÜSÜNÜ UYDURMUŞTUM YANIMDA YOK TARLATANI YOKTUR TARLATANSIZ DA KULLANILABİLİR 40 BEDENDİR FİYATTA TEKLİFLERİNİZE AÇIĞIM AZ ÇOK DİYE ÇEKİNMEYİN YARDIMCI OLUCAM HAFİF OLDUĞU İÇİN KARGO FAZLA TUTMAZ KUMAŞI SATEN TÜL KARIŞIMI.İYİ SATIŞLAR HEPİNİZE BİR TANE DAHA NİŞANLIK VAR O DA YAKINIMIN 38 BEDEN MOR RENKLİ EKLE DERSENİZ EKLERİM.

merhaba bayanlar yeni bir abiye modeliyle karşınızdayım ,abiye bedeni 42 dir 65-70 kiloya kadar esneme payı var ama 55-68 civarı olan bayanlara daha uygun olur 400 e pahalı bir gelinlik mağazasından alındı bir kere kullanılmasına rağmen bir sorun lekesi hiçbirşeyi yok sıfır gibidir çok şık her haliyle .155-165 boy arası bayanlara uygundur 150 tl düşünüyorum son fiyatımdır çünkü elbise çok yeni şık ve alınan ücretin yarısından az bir fiyat veriyorum kargo 7-8 tl kapıda ödemeli masrafsız olarak gönderiyorum yine de tekliflere de açığım beni zorlamayacak bir fiyat olursa kabul edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…