Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan elbisemi sonunda buldum:)

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
vee karşınızda cici elbisem zemuszemus

Eklentiler

• $100_4273.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $100_4275.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 84
  • $100_4274.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 87
model güsel ama ren k için bişey diyemicem..canlı bir renk olsaydı keşke..
mutluluklar canım

Evet canm model bencede çok şık renk olarak daha canlı olabilirdi ama canlı bir renkte bu model nasıl durur onu bilemiyorum.Acaba bu elbisenin başka hangi renkleri vardı canım???

bu modelde renk yoktu saten elbiselerde renk seçeneği çoktu fakat ben saten istemedim hemde saten beni kilolu gösterdiohaoldumsmile bu tülden aslında bende rengarenk bir model istiyordum ama bunuda giydiğimde herkes çok kibar dediler nişanım evde çok şatafatlı bir model düşünmedim oyüzden bunu aldım

Anladım cnmm evet gerçekten çok şık duruyorr zaten..Saten almadığın bencede çok iyi olmuşş..Sen beğendiysen mesele yoktur..Herşey gönlünce olsun canım.Mutluluklar..

çok güzelmiş canım evde yapacakmışsınız zaten böyle daha hoş ve rahat olur ev için..mutluluklar canım opuyorumnanaktan

Anladım cnmm evet gerçekten çok şık duruyorr zaten..Saten almadığın bencede çok iyi olmuşş..Sen beğendiysen mesele yoktur..Herşey gönlünce olsun canım.Mutluluklar..

ya saten gerçekten hoş durmadı canım bende beğendim içime sindi Allah herkese yaşatsın bu güzel telaşları dileğin içinde amiiiiiiinnn diyorumopuyorumnanaktan

çok güzelmiş canım evde yapacakmışsınız zaten böyle daha hoş ve rahat olur ev için..mutluluklar canım opuyorumnanaktan

beğenmene çok sevindim canım bende evde çok abartı kaçmasın dedim renk biraz koyu ama çok rahat hem sonra gece gezmeyede çıkacağımız için fenada durmaz umarım

güle güle kullan canım elbisen çok güzel +kullanışlı ileridede sürekli giyebilecğin bişey

kizlar benimde nisanlik tarzinda giydigim ve arkadaslarimin cok begendigi kiyafetim albümümde bakabilirsiniz profilimde insallah sizede fikir olur

kizlar benimde nisanlik tarzinda giydigim ve arkadaslarimin cok begendigi kiyafetim albümümde bakabilirsiniz profilimde insallah sizede fikir olur

gerçekten çok güzel oğullarının sünnetiydi değilmi valla kim inanır anne olduğuna çok yakışmış

elbisen hem çok şık hemde evde yapılacak bi nişan töreni için çok uygun.mutluluklar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…