- Konu Sahibi philosophia87
Merhaba Arkadaşlar, ben 27 Ekim Pazar günü nişanlandım. Nişan elbisemi, maddi vs. sebepler nedeniyle alamayacak durumda olanlar ile paylaşmak istiyorum. Elbise tertemiz ve nişan sonrası elbise çantası ile kaldırıldı. Elbisem linkteki modelin aynısının mor rengi, 36 beden ve inanın fotoğraftakinden bile daha güzel duruyor.
Bu arada ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum. Ulaştırma açısından bu civarda arkadaşlar olur ise kolaylık olur.
Oleg Cassini
Sizlerden ya da çevrenizden bu teklif ile ilgilenecek olan var ise; lütfen benimle irtibata geçin. Yalnız tek ricam, elbiseyi alan kişinin de temiz kullanması ve aldığı şekilde deforme etmeden geri iade etmesi ki; daha sonrada ihtiyacı olabilecek arkadaşlarla paylaşılabilsin.
Bu arada ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum. Ulaştırma açısından bu civarda arkadaşlar olur ise kolaylık olur.
Oleg Cassini
Sizlerden ya da çevrenizden bu teklif ile ilgilenecek olan var ise; lütfen benimle irtibata geçin. Yalnız tek ricam, elbiseyi alan kişinin de temiz kullanması ve aldığı şekilde deforme etmeden geri iade etmesi ki; daha sonrada ihtiyacı olabilecek arkadaşlarla paylaşılabilsin.
Son düzenleme: