• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Elbisemi Giymek İsteyen?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

philosophia87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
54
14
38
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, ben 27 Ekim Pazar günü nişanlandım. Nişan elbisemi, maddi vs. sebepler nedeniyle alamayacak durumda olanlar ile paylaşmak istiyorum. Elbise tertemiz ve nişan sonrası elbise çantası ile kaldırıldı. Elbisem linkteki modelin aynısının mor rengi, 36 beden ve inanın fotoğraftakinden bile daha güzel duruyor.

Bu arada ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum. Ulaştırma açısından bu civarda arkadaşlar olur ise kolaylık olur.

Oleg Cassini

Sizlerden ya da çevrenizden bu teklif ile ilgilenecek olan var ise; lütfen benimle irtibata geçin. Yalnız tek ricam, elbiseyi alan kişinin de temiz kullanması ve aldığı şekilde deforme etmeden geri iade etmesi ki; daha sonrada ihtiyacı olabilecek arkadaşlarla paylaşılabilsin.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, ben 27 Ekim Pazar günü nişanlandım. Nişan elbisemi, maddi vs. sebepler nedeniyle alamayacak durumda olanlar ile paylaşmak istiyorum. Elbise tertemiz ve nişan sonrası elbise çantası ile kaldırıldı. Elbisem linkteki modelin aynısının mor rengi, 36 beden ve inanın fotoğraftakinden bile daha güzel duruyor.

Bu arada ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum. Ulaştırma açısından bu civarda arkadaşlar olur ise kolaylık olur.

Oleg Cassini

Sizlerden ya da çevrenizden bu teklif ile ilgilenecek olan var ise; lütfen benimle irtibata geçin. Yalnız tek ricam, elbiseyi alan kişinin de temiz kullanması ve aldığı şekilde deforme etmeden geri iade etmesi ki; daha sonrada ihtiyacı olabilecek arkadaşlarla paylaşılabilsin.

Ne kadar düşünceli, yardımseversiniz. Tebrik ederim gerçekten. Allah tamamına erdirsin nişanınızı, inşallah ihtiyacı olan birileri görür bu konuyu :46:

ne kadar duyarlı bir insansınız hayran oldum gerçekten size ,hayatınızın her anını sağlıklı ve mutlu yaşamanızı dileyerek sevgilerimi gönderiyorum size...........

Arkadaşlar, vallahi beni mahcup ettiniz. Güzel bakışınız için teşekkür ederim. Umarım gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşır. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Brcky, senin de nişanına az kalmış. Seninki de tamamına ersin inşallah...:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, vallahi beni mahcup ettiniz. Güzel bakışınız için teşekkür ederim. Umarım gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşır. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Brcky, senin de nişanına az kalmış. Seninki de tamamına ersin inşallah...:)

Amin inşallah :) Çok teşekkür ederim :16:

Ben de elbise arıyordum ve elbiseyi çok beğendim.İnternetten mi sipariş ettiniz? Renk olarak sadece pembesi var galiba.Fiyatı da 500 küsür lira mı?Tam böyle bir şey arıyordum benim de elbisemi bulmamı sağladınız tşk ederim :) Yardımseverliğiniz için de sizi ayrıca takdir ediyorum.

Ben de elbise arıyordum ve elbiseyi çok beğendim.İnternetten mi sipariş ettiniz? Renk olarak sadece pembesi var galiba.Fiyatı da 500 küsür lira mı?Tam böyle bir şey arıyordum benim de elbisemi bulmamı sağladınız tşk ederim :) Yardımseverliğiniz için de sizi ayrıca takdir ediyorum.

Merhaba, ben elbiseyi Cevahir'deki Oleg Cassini mağazasından aldım. Fiyatı 545 TL. Renk olarak pudra pembesi ve kum rengi ile birlikte koleksiyona bir de mor rengi eklenmiş. Ben morunu aldım. Size tavsiyem, internet sitesinden ürün koduna bakıp mağazaya gidince direk ürün kodu ile sormanızdır. Mağazaya gelir gelmez tükenen bir modelmiş. Kod ile giderseniz; başka mağazaların stok kontrolü de yapılabilir. :)

Teşekkür ederim cevabınız için.ben Konya'da yaşıyorum mecbur internetten almam lazım, inşallah sorun yaşamam.zaten pembe istiyordum çok sorun olmaz herhalde.

merhaba satmayı düşünürmüsünüz?
bende istanbuldayım bu modeli çokk begenmiştim geçenlerde yakınımızın bir düğünde giymek için istiyorum. fiyat çok pahalı geldiği için vazgeçmiştim. sonuçta benim nişanım falan değil. daha uygun bir fiyata satarsanız alıcısı olabilirim.

merhaba satmayı düşünürmüsünüz?
bende istanbuldayım bu modeli çokk begenmiştim geçenlerde yakınımızın bir düğünde giymek için istiyorum. fiyat çok pahalı geldiği için vazgeçmiştim. sonuçta benim nişanım falan değil. daha uygun bir fiyata satarsanız alıcısı olabilirim.

Merhaba, satmayı değil; ihtiyacı olanların kullanımı için değerlendirmeyi düşünüyorum. Size yardımcı olamadığım için lütfen kusura bakmayın.

İnce düşünceniz gerçekten takdire şayan bende bir iki hafta öncesine kadar deli gibi bir elbise arıyordum,elbiselere deli gibi paralar döküyoruz ki aslında biraz daha dikkatli olmamız gerek bu konularda ben şuanda nişanlığımı aldım ancak seneye yaza düğün düşünüyoruz kısmet olur ise insallahh kına gecemde almak isterim. Tabiki aldığım şekilde geri iade etmek şartıyla

Back