• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisemi aldım..

alefa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
75
1
98
Samsun
nişanlım çok begendi ama nedense cok arastırmadan aldıgım için benim içime sinmedi belki daha güzel modeller bulurum diye.. sizce nasıl kızlar.. $634744903357037657.jpg

elbisenin alt kısmı çok güzel ama üst kısmı benimpek sevmediğim bi model de nişan için boyundan bağlamalı ya da straplez bi elbise daha iddialı olabilirdi ama bu da çok güzel Allah tamamına erdirsin tebrik ederim şimdiden :)

Ben çok beğendim. Nihayet farklı bir model gördüm. Straplez feci ya. Artık yakışan yakışmayan straplez
elbise giyiniyor.

Ben çok beğendim. Nihayet farklı bir model gördüm. Straplez feci ya. Artık yakışan yakışmayan straplez
elbise giyiniyor.

straplezi ben de beğenmiyorum.. o yüzden hiç bakmadım zaten, begenmenize sevindim ben de farklı buldugum için düsünmeden aldım umarım pişman olmam..

elbisenin alt kısmı çok güzel ama üst kısmı benimpek sevmediğim bi model de nişan için boyundan bağlamalı ya da straplez bi elbise daha iddialı olabilirdi ama bu da çok güzel Allah tamamına erdirsin tebrik ederim şimdiden :)

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..

pek guzel canm:nazar:

Üst kısmı bnmde hoşuma gitmedi sanki bel yokmuş gibi gösterebilir sizi bütün geldigi için ama rengi çok güzell

Bence sadece elbiseyi degilde uzerine giyerek cekilmis bir foto yuklersen yorumlar daha gercekci olur sonuctaa sana yakismasi onemli arkadasin dedigi gibi su an bel yok gibi duruyo ama ya ustunde nassi duruyor ki ?elbisenin rengi guzel bana gitse benimde dusundugum renklerdendi ama gitmiyo :) ustteki parlakligi veren ne bilmiyorum ama benim denedigm model vardi bunun pembesi nerdeyse ayni o isler payet sanirim adi acayip koltukaltini acitiyodu

Son düzenleme:
ben de beğendim çok farklı bir tarzı var
Çok mutlu ol inşallah :)

çok güzel bir rengi var balllll gibi resmen.benimde en sevdiğim model boyundan bağlamalı,yada tek kol modelleri

Back