Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan Elbisem

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
kızlar almayı düşündüğüm bu nişan elbisesini ankarada seçil mağazasında buldumm... ama kararsızım...buğday tenliym saç rengmde sarıya dönük bi kumral..elbise burada görüldüğünden biraz daha ışıltılı..tülünde incik boncuk falan da var.. Sizce nasılllllll

Son düzenleme:

Çok beğendim :) ben de buğday tenliyim bu rengi yakıştırıyorum düşünme bence :) denedin mi?

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Çok güzelmiş güle güle giy Allah mutluluğunu daim etsin.

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok beğendim :) ben de buğday tenliyim bu rengi yakıştırıyorum düşünme bence :) denedin mi?

teşekkür ederim kızlarr:) evet denedim üstümede oldu ama yinede düşünmeden almak istemedim ... sönük falan değil dmi.. ve burda durduğundan daha ışıltılı .. pembe rengide var:18:

teşekkür ederim kızlarr:) evet denedim üstümede oldu ama yinede düşünmeden almak istemedim ... sönük falan değil dmi.. ve burda durduğundan daha ışıltılı .. pembe rengide var:18:

Ben özel günlerde süsü püsü çok severim :) gayet şık duruyor

sağolun kızlar valla..peki son bi şey daha sorcam benim saçlarım öyle çok gür degil..... bu abiyenin üstüne nasıl bir saç modeli yaptırsam şu olur mu???

Eki Görüntüle 1170907

Son düzenleme:
Aynı elbisenin kırmızısını kına gecemde giydim. İlk gördüğümde çok beğendim ve başkası sinmedi içime.
Bence çok güzel seçim, buğday tende güzel durur. Bu arada sakıncası yoksa kaça aldın. Ben satmayı düşünüyorum. Evde yer kaplıyor. Ben 10 ay önce 500 liraya almıştım. İstanbul fatih cengiz aktürk mağazasından.

500 küsürdü fiyatı aslında 600 gibi bi şeydide yüzde 15 indirim varmış .. saçınızı nasıl yaptınız? ya bana toplu saç yakışmıyor bana kalsa düz fön cektircmde o da olmaz gibi geliyor:44::44:

Düz fön bu elbise için sönük kalabilir. Ben dağınık topuz yaptırmıştım. Ama eklediğiniz saç modeli de güzel olur bence.

İri dalgalar da yaptırabilirsiniz. Size en iyi hangi modelin yakışacağını siz daha iyi bilirsiniz.
Bu arada güvendiğiniz bir kuaföre elbiseyi gösterin o size yardımcı olur. Ben öyle yapmıştım, yüz şeklime ve elbiseye gidecek bir model önermişti. Bir de tavsiyem başınıza gösterişli bir aksesuar takmayın. Zarif, küçük aksesuarlar cok daha hoş durur. Ben renlkli küçük taşlar serpiştirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…