- Konu Sahibi bewitched_169
-
Ben de Sivastayım. Fotoğrafçı olarak kimle anlaştınız çok pahalı geldi bana?
Nişanlığı giyeceksen olabilir derdim ama sadece fotoğraf çekimi için gereksiz bence. Ben olsam mezuniyetimdeki elbiseyi giyerdim.
Foto sabah diye bir fotoğrafçı. fiyatta yardımcı oluruz dediler
Oda olur çok şanslısın kız :))hepinize teşekkür ederim :) çook mutlu olduğumu söylemek istiyoum öncelikle. benim ltın kalpli kayınvalidem aradı ve gönlüme göre bi kıyafet diktirmemi, istediğim modelde satın alabileceğimi söyledi. ben gerek yok falan dediysem de yok sen benim ilk göz ağrımsın içinde kalmasın dedi:)) ben de diktiririm ve sonra internette satarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur :)
hepinize teşekkür ederim :) çook mutlu olduğumu söylemek istiyoum öncelikle. benim ltın kalpli kayınvalidem aradı ve gönlüme göre bi kıyafet diktirmemi, istediğim modelde satın alabileceğimi söyledi. ben gerek yok falan dediysem de yok sen benim ilk göz ağrımsın içinde kalmasın dedi:)) ben de diktiririm ve sonra internette satarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur :)
sorununun çözüldugune sevındım canım.... altın kalplı kayın valıden he :) goruruz canım yakında altın nası bakıra dönüyor ah ah bende oyle dıyordum anne kız gıbıydık emın ol en ıyısının bıle bır defosu cıkıyor erkek annelerı sonucta... allah yardmcın olsun canım sorunsuz mukemmel bır nısan yaparsınız dilerim :) fotoğraf ısterız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?