• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan.. dert...üzüntü:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bewitched_169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
31
0
46
Sivas
arkadaşlar merhaba. nişanım olacak 1 ay sonra ben sivastayım sevgilim aydında oturuyor. büyük nişan olmayacak evde aile arasında olacak. Evde olacağı için herhangi bir elbise giyebilirim ama fotoğraf çektirmek istiyoruz. (çekimi 500 dediler) eee çekimde de basit giyinilmez ki dedim nişanlık kiralayaym benim beğendiğim nişanlık(su yeşili prenses model ve fiyonklu)kirası 850 dediler :(( bir yer de dikimi 600 olur satılık dedi . ne yapacağıma karar veremedim sadece fotoğraf çekimi için değer mi o kadar masrafa?
mezuniyeimde giydiğim abiyem var onunla mı resim çektirmeliyim sizce ne dersiniz?

Eklentiler

• $DSC04609.jpg
    $DSC04609.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Ben de Sivastayım. Fotoğrafçı olarak kimle anlaştınız çok pahalı geldi bana?
Nişanlığı giyeceksen olabilir derdim ama sadece fotoğraf çekimi için gereksiz bence. Ben olsam mezuniyetimdeki elbiseyi giyerdim.

hem nişanın evdeymiş de canım , prenses model çok abartı olur bence. mezuniyet kıyafetin de evdeki nişan için süper.
bir fotoğraf için değmez,tabi bence:) ama sen istiyorsan giy, çekil içinde kalmasın tabi :))

canım bu elbiseyi evde bile giyebilirsin,çok güzel.. ne abartı ne sade..
birde bana foto için 500 fazla geldi sanki:44:

Bende kızlara katılıyorum ev nişanı için çok pahalı bir elbse olur prenses model bnce mezuniyet kıyafetin daha uygun tatlım üzülme hepsi hallolur :)

hepinize teşekkür ederim :) çook mutlu olduğumu söylemek istiyoum öncelikle. benim ltın kalpli kayınvalidem aradı ve gönlüme göre bi kıyafet diktirmemi, istediğim modelde satın alabileceğimi söyledi. ben gerek yok falan dediysem de yok sen benim ilk göz ağrımsın içinde kalmasın dedi:)) ben de diktiririm ve sonra internette satarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur :)

hepinize teşekkür ederim :) çook mutlu olduğumu söylemek istiyoum öncelikle. benim ltın kalpli kayınvalidem aradı ve gönlüme göre bi kıyafet diktirmemi, istediğim modelde satın alabileceğimi söyledi. ben gerek yok falan dediysem de yok sen benim ilk göz ağrımsın içinde kalmasın dedi:)) ben de diktiririm ve sonra internette satarım diye düşünüyorum sizce nasıl olur :)
Oda olur çok şanslısın kız :))

sorununun çözüldugune sevındım canım.... altın kalplı kayın valıden he :) goruruz canım yakında altın nası bakıra dönüyor ah ah bende oyle dıyordum anne kız gıbıydık emın ol en ıyısının bıle bır defosu cıkıyor erkek annelerı sonucta... allah yardmcın olsun canım sorunsuz mukemmel bır nısan yaparsınız dilerim :) fotoğraf ısterız:9:

sorununun çözüldugune sevındım canım.... altın kalplı kayın valıden he :) goruruz canım yakında altın nası bakıra dönüyor ah ah bende oyle dıyordum anne kız gıbıydık emın ol en ıyısının bıle bır defosu cıkıyor erkek annelerı sonucta... allah yardmcın olsun canım sorunsuz mukemmel bır nısan yaparsınız dilerim :) fotoğraf ısterız:9:

hhahahaha :)) canım ya hiç güleceğim yoktu. sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün inşallh ::))

Back