nisan da doğum yapacak anneler ...

csrymn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
35
17
88
slm 36 +5 gün olduk 22 günümüz kaldı heyecanla bebeğimizi bekliyoruz.şuan kilosu 2900 gr, sizlerden ne haber çiçeği burnunda anne adaylarııı...

sağlıkl bi r şekilde kucağımıza alırız inş bebişlerimizi. ben 40+4 teyim ama hala sancım yok artık doğum yapıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum ama geleceği yok galiba bizimkinin :))

ooo maaşallah sizin çokk az kalmış her an olabilirr:) inş. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişinizi. bende artık gelsin istiyorum ama zamanını beklemek daha iyi sanırım , ama biz çok özledik oğlumuzu

aslında kalmadı bitti ama gelmek bilmiyor. galiba ben nisan değil mayıs hatta haziranda falan doğurcam artık çok sıkıldım. bide son zamanlarda sen daha doğurmadınmı diyenleri boğmak istiyorumm

merhaba bende 38+3 deyim 14 nisan perşembe günü sezeryana gün aldık çat muayenesinde aşırı derecede küçük ve dönmedi daha dedi doktor ve eger normal yapmak istersende senin için iyi bir doğum olmaz dedi üç gün oldu sezeryana kararvereli ama kafam kazan gibi oldu yok bekle yok her doktora güven olmaz yok catın dogumda acılır yok sancılarını bekle bidene ondan sonra sezeryanı düşün yeterrrr artık ya ben kendimi bilmesem tamam diçem haklılar doğru söylüyosunuz diyorum ama ben kendi vucudumu zaten biliyodum böyle bir sorunla karşılaşacagımı ta baştan söylüyodum ama bana inanmıyolardı kafayı yemek üzereyim millete laf anlatmaktan kalplerini de kırmak istemiyorum he bu aradada daha eşimin tarafı bilmiyo offfffff offfff

kendine bukadar sıkıntı yapmana değmez önemli olan tek şey bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi diğer herşey ayrıntı senin ve bebeğin için hangisi gerekli ise o olmak zorunda insanlara bunun açıklamasını yapmak zorunda da değilsin. benimde günüm geçti diyorum herkes sen gününü bilmiyosun diyolar malesef herkesin çevresinde böle luzumsuz insanlardan bulunuyor. sanki 9 ay boyunca benimle beraber geldiler doktora da günümü bilmiyomuşum diye bide salak muamelesi yapıyorlar.sen hiç takma kimseyi ve üzülme eğer doktorunada güveniyosan kendini önce allaha sonrada doktoruna emanet et. inş hayırlı bi şekilde alırsın bebeşini kucağına

nergis hanım sıkmayın canınıza böyle lüzumsuz insanlar maalesef çok çevremizde sanki onlar doktor nereden biliyolar ama yinede kalbinizi rahatlatmak için başka bi doktora görünebilirsiniz . yengem öyle yapmıştı iki doktorun kararından sonra sezeryana alındı, bazen insanın aklı karışabiliyo, ama doktoruna da güveniyorsan sorun yok. sağlıkla doğsunda sezeyan yada normal doğum fark etmez bence, yeterki sağlıklı olun. benim doktorumda genelde epidural yapıyormuş ondan çok korkuyorum ama güvenmekten başka çare yok allaha emanet olalımda, inş herşey yolunda gider

bu arda benim çatı muayenesi yapılmadı ,15 nisanda kontrolüm var o zman 39. haftaya gircem belki o zaman bişi der

evet zaten bu günden sonra dişarıya cıkmıcam ve insanlardan da uzak olucam elimden geldiği kadar eksiklerimide tamamladım sayılır ızdıvaya çekildim 3 gün kaldı bakalım hayırlısı başka doktor derken zaten ben yeni deyiştirdim doktorumu doktorumdan memlundum ama bazı sebeblerden dolayı gidemedim napalım hakkımızda hayırlısı dediğim gibi yine ne yapar eder giderdim asıl doktoruma ama dediğim gibi kendi vucudumu birazda olsa insan anlıyor anlarsınız işte acıkca söylemim burda zorlanıyorum zaten hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun bebişlerimizi alalımda kucagımıza gerisi yalan agrı sızı ameliyat hepsi gecer işte 5 sene ugraşmısızda o agrılardanmı korkıcam çevremizdekilerde biliyolar ama aklımızıda karıştırmıyolar deyil dünde bir komşum ne dese begenirsiniz haberlerde bir hastane var ssk dan fazla para almak için amelıyat yapıp kuveze koyuyolar ya onu hatırlattı aman dikkat et öylede ola bilir diye ne diyim şimdi bu insana

evet komşunun dediği olayı bende haberlerde izledim . insan ürtkmüyor değil.rabbim ehil insanlarla karşılaştırsın hepimizi, hep dua ediyorum aksiliksiz, eşim ben ve oğluşumla güzel bi doğum zamanı geçiririz inş. doktorumunda inş mutlu bi anında olur, çünkü bazen sinirli görüyorumm ama inş doğuma güle oynaya gitmeyi düşünüyorum,korkacak bişi yok aslında bu an her zaman olmuyor ki...heyecanlıyızz kaldı 17 günn

HADİ hayırlısı normal dogumamı 17 gün var sezeryanamı ben 2 güne düşürdüm bugunde anestezi uzmanı muayenem vardı ameliyat tahlillerimde gayet iyi dedi belden aşağı uyusturcakmış korkacak bişey yok dedi 5 dakka sürmicek dedi iynenin yan etkisini sordum onun yan etkisi olmıcak içini ferah tut dedi bazı kişilerde bel agrısı oluyomuş dedim o iynenin yeriyle ugraşılırsa olur dedi bakalım ben çinsiyetini ögrenmediğimiz için babamız ve ben kızımız olursa şevvalimiz oluşumuz olursada çınar halimmimizle beraber sabırsızca bekliyoruz:)

slm kızlar ben pazartesi günü doğum yaptım ve oğlumu aldım kucağıma. size bir tavsiye ben epidural normal doğum yaptım ve mükemmel bişey. sancı odasında herkes okadar acı çekerken siz etrafınızı izliyosunuz ve rahimin açıldığını anlamadan doğum anının sonuna kadar geliyorsunuz. tabi tamamen sıfıra indirmiyorlar sancıyı ikınabilmek için ama % 60 70 oranında hissetmiyosunuz sancı geldiğinde derin derin nefes almak size yeterli oluyor yetmediği anlardada elinize verilen bi alete basıyosunuz ve bir doz daha ilaç gönderiyosunuz. alet takılırken hiç hissetmiyosunuz ve çıkartılırkende. doğum anında ne kesilmeyi ne dikilneyi hiç bişey hiç bir acı hissetmeden sadece bebeğinizi izliyosunuz. tek yan etkisi bacaklarınız çok uyuşuyor tabi buda yürümeyi güçleştiriyor. ama oda alet çıktıktan 1 2 saat sonra geçiyor yani bende öle oldu. doğum yapacak herkese tavsiye ediyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…