Nişan Nışan bohcasın içinidekileri değiştirme şansımız varmı _?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

asi_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
34
24
88
Mrb arkadaşllar ben yeni üye oldum ve temmuzun 17 sinde nışanım var nışan bohcasında kılasik paket varya ondan almak istemiyorum hani geceliğini gidim adidastan alım bunun gibi uygun olurmu aca bilgilerinizi bekliyorum :79::80::81:

canım sonuçta ikinizin kullanacağı malzemeler olduğu için beraber çarşıya gidilir kim neyi beğenmişse onu alır gereksiz eşyalar alıp da kenarda durmasının bi anlamı yok ki..:34:

katılıyorum arkadaşa bende nişanlıma aklıma yatanları aldım he hoşuma gittiyse dediğin gibi hazır pakettekiler hoşuma gitmedi kendi kullandığı parfümü taraş setini vs herşeyi aklıma göre aldım en güzeli böyle oluyo kenarda kalmaz aldıkların benimkiler kalmayacak yani:1:

Aslında bence doğrusu bu, sonuçta ikiniz kullanıcaksınız ve en kullanışlı şekilde almanız daha uygun olur bende tam olarak senin gibi düşünüyorum eşofmanı gidiyim adidastan alayım ne bileyim gömleğini her zaman kullandığı marka alayım içine sinsin kullanışlı olsun, adet yerine gelicek ama günümüze ve bize uyarlanmış şekliyle :)

Back