Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karşılıklı anlaşmaya bağlı
biz hiç istemedik ama adetlerin biraz ucundan tutulsun denildi
o yüzden sadece bana ve eşime yapmıştık
herkese almaya kalkınca ya kesenin agızını cok fazla acmak ya da kaliteden odun vermek gerekiyor cok masraflı bir is cunku
o yuzden bence en iyisi illa yapılıcaksa karsılıklı konusun sadece size ve nisanlınıza yapılsın
valla biz nişanlımdan tut babanneye ananneye kadar bohça hazırladık düğünde gidecek onlar bana sözde öylesine bi bohça yapmıştı ama düğünde teferruatlı gelecek sanırım daha alışverişi yapmadık çünkü ama arkadaşın da dediği gibi anlaşmaya bağlı onlarda bize yapıp getirecek ki getirsinlerde yani annem o kadar hazırladı![]()
benimde kayınvalidem dedemden dayılarıma kadar herkese yapmıslar ben alısverise cıktım kayınvalidemle bohça için gerekli herseyi aldık ama bizim adette nişanda sadece damada dügünde yine damada ve damadın ailesine bohça gidermis benimde bohçamı onlar hazırladıda nişanlımınkini biz hazırlamadık daha :)
bizde sözde gelecekler için alışverişe çıktığımızda çamaşır çorap pijama vs ben beğendim aldık ama bizde düğün alışverişi daha teferruatlı olur ki onu daha yapmadık en güzel yanı o alışveriş zaten rahatlıyo stres atıyo insan ohhh pamuk gibi oluyorum valla hele stresli sinirliysem![]()
sormaa bizde gectigimiz cumartesi yaptık alısverisi terlikten gecelige kadar herseyi aldık camasır, saten gecelik, makyaj seti, parfüm herseyi tamamladık ama cok yoruldum birde sandık gönderiliyormus sanırım onuda kayınvalidem secicekmis alısveris cok güzeldi ama bi o kadar yorucu :)) olsun herseye degerr.. :)
kesinlikle ewettttttt yorucu ama olsun değer o günkimse hiç bişeye hayır demiyo ki nişanlımda normalde bana bişey istesem hayır demez sağolsun ben alırım o kartı öderama o alışveriş daha zevkli yaa ohh ohh düğün alışverişi gelsin bi an önceeee
bana sandık nişanda aldıklarımla birlikte geldi canım ben seçtim herşeyi elimle ama evime götürünce içine ne koyacam şimdilik bilmiyorum
senn bi fikrin var mı?
![]()
vallahi hic bilmiyorum ne koyacagımı bende.. cünkü benimkiler nişanda ayrı düğünde ayrı göndericekler nişanda gönderdiklerini öylece saklicam kendi evime gidene kadar bide benim kendi çeyiz sandıgım vaar rahmetli anneannem hazırlamıştı koca bir sandık bizim elazığında el işleri bi güzel olur ama :)) kendi evimde de sandık bollugu yasanıcak sanırım :))
güzel olur tabi el emeği göz nuru hepsi bizde önem verilir çeyize kız beşikte çeyiz sandıkta misali de sizinkiler tam tersini yapmış sanki çeyizden önce sandığı koymuşlar kenara hemşerim napacan 2tane sandığı nereye sığdıracan![]()
ahh bilebilsemm bende :))) kayınvalidem sanırım biraz adetleri kendine göre degistirdi ya da onların adeti öyle :)) bizde anlayamadık ki :)
kayınvalidedir ne yapsa yeridir onunla kalsın da aman başka dert açmasın yeter ki boşver