Kızlar açıkcası ikimizin de inşallah temmuz ayında mezun olduktan sonra maaşa bağlanıp bir şekilde maddi sorunumuz olmayacağı için biz birazcık adet yerini bulsun diye hem de kendi kendimizi mutlu etmek için yapıyoruz bu bohça işlerini o yüzden hani patiktir vs. gibi aslında gerekli olan ancak zaman yokluğundan dolayı yapamayacağımız şeyleri bohçaya koymayacağız. Bu yüzden lütfen yargılamayın beni
Diğer parçaları da yazayım ki belki bir tanenize bile yardımcı olursam ne mutlu bana :)
1. Yves Rocher da %30 indirimimiz varmış hemen faydalandık Hoggar parfum aldık normal fiyatı 85 lira idi 59 liraya aldık ve yanında peeling ya da maske hediyesi vardı bayan icin maske aldık onu da benim sandıgıma koyucaz
2. Sarar gömlek aldık normal fiyatı 159 liraydı az bi indirim vardı 142 liraya geldi ancak çok kaliteli bir gömlekti ve güzel durdu. Cepa Sarar'da bir de kolları uzun geldi orjinal olarak kesim yapıldı çok yardımcı oldular sagolsunlar.
3. D's Damat gömlek: %60 indirim vardı. Normal fiyatını hatırlamıyorum ama hesaplara gore 100 lira cıvarında bi fıyatta gomleği 41 liraya aldık. Çok güzel gömlekler vardı trikolarda aynı fiyatlardaydı ancak bedeni az kalmış koşun yetişin derim
4. Pierre Cardın 2 adet çorap aldım. İnternet sitesinde kargo bedava. Ancak Sitede coraplar için %100 yün yazıyordu gelen çorapların uzerınde %40 yun yazıyordu. Çok enteresan.
Tanesi 12.5 liraya aldım. Şuan 12 lira sanırım indirim yapılmış 0.5 kurus
5. Gratis
canım gratis. Açıkcası yine bir özel günü bekliyorum
O yüzden sadece indirimdeki şeylerden aldım. Lavanta kesesi aldım %50 indirimdeydi 2.75 tl. ; Dove un mini seyahat seti vardı. icinde tam boy dove sabun men, mini boy deodorant men, sanırım bır de dus jeli vardı mını boy 4.95 liraydı. Ucuz dıye aldım ama buyuk boylarını da ındırım olunca alıcam. Bır de bugun Gillette in jeli ile 50 ml tras sonrası balsam setini aldım 10 lıraya. Normalde balsam 10 lıraymış buyuk boy jel hediyesi oldu :)
Artık bi tek Damatlık ayakkabısı, Terlik, Kemer cuzdan seti ve Gratis indiriminden yakalayacaklarım kaldı
Ayakkabı, terlik ve set icin bildiginiz indirimler varsa ve dış bohca için kurdele işi nerden bulabılırım bır bılgınız varsa cok yardımcı olursunuz. Tesekkurler :)