Nişan Nişan bohçası :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Merhaba kızlar, 20 Eylül 'de Allah 'tan bir mani çıkmazsa hayırlısıyla nişanım olacak. Aslında daha 6 koca ay var ama neredeyse damat bohçasını tamamlamak üzereyim. Acayip zevk alıyorum bu işlerden :) Gören bu kız sınava mı hazırlanıyor yoksa ev hanımı mı olacak der o derece. Keşke zamanım olsa da bütün bohçaları vs. kendi elimde yapsam :)

Neyse size söylemek istediğim sizi de haberdar etmek istediğim konu ropdoşambr ve poplin takım ayrıca bi de pamuklu takım olan 5 li takım pierre cardin 5505 modelini bugun aldık.
Ve butun magazalara sorduk internette araştırdık vs. En ucuz olarak Ankara Soysal paşajında zemin katta Eray iç giyim diye bi mağazada bulduk. 180 lira fiyat verdi hanımefendi. Ve hayatımda ilk defa bu kadar sevimli bi bayan gördüm. Zaten kendisi de ögrenciymiş. Ama evliymiş filan. :)
Bi de dagi fanilayı 10 liraya dagi boxer ı 15 liraya ya da tam tersi yani ikisini toplam 25 liraya verdi. %100 pamuktu onlar da.
Eğer pijama takımı arıyorsanız, önereyim dedim. Takım da şu: :) aslında saten rop lu almaya gitmiştik ama poplin olan daha cok hosumuza gitti

Kızlar açıkcası ikimizin de inşallah temmuz ayında mezun olduktan sonra maaşa bağlanıp bir şekilde maddi sorunumuz olmayacağı için biz birazcık adet yerini bulsun diye hem de kendi kendimizi mutlu etmek için yapıyoruz bu bohça işlerini o yüzden hani patiktir vs. gibi aslında gerekli olan ancak zaman yokluğundan dolayı yapamayacağımız şeyleri bohçaya koymayacağız. Bu yüzden lütfen yargılamayın beni
Diğer parçaları da yazayım ki belki bir tanenize bile yardımcı olursam ne mutlu bana :)
1. Yves Rocher da %30 indirimimiz varmış hemen faydalandık Hoggar parfum aldık normal fiyatı 85 lira idi 59 liraya aldık ve yanında peeling ya da maske hediyesi vardı bayan icin maske aldık onu da benim sandıgıma koyucaz
2. Sarar gömlek aldık normal fiyatı 159 liraydı az bi indirim vardı 142 liraya geldi ancak çok kaliteli bir gömlekti ve güzel durdu. Cepa Sarar'da bir de kolları uzun geldi orjinal olarak kesim yapıldı çok yardımcı oldular sagolsunlar.
3. D's Damat gömlek: %60 indirim vardı. Normal fiyatını hatırlamıyorum ama hesaplara gore 100 lira cıvarında bi fıyatta gomleği 41 liraya aldık. Çok güzel gömlekler vardı trikolarda aynı fiyatlardaydı ancak bedeni az kalmış koşun yetişin derim
4. Pierre Cardın 2 adet çorap aldım. İnternet sitesinde kargo bedava. Ancak Sitede coraplar için %100 yün yazıyordu gelen çorapların uzerınde %40 yun yazıyordu. Çok enteresan. Tanesi 12.5 liraya aldım. Şuan 12 lira sanırım indirim yapılmış 0.5 kurus
5. Gratis canım gratis. Açıkcası yine bir özel günü bekliyorum O yüzden sadece indirimdeki şeylerden aldım. Lavanta kesesi aldım %50 indirimdeydi 2.75 tl. ; Dove un mini seyahat seti vardı. icinde tam boy dove sabun men, mini boy deodorant men, sanırım bır de dus jeli vardı mını boy 4.95 liraydı. Ucuz dıye aldım ama buyuk boylarını da ındırım olunca alıcam. Bır de bugun Gillette in jeli ile 50 ml tras sonrası balsam setini aldım 10 lıraya. Normalde balsam 10 lıraymış buyuk boy jel hediyesi oldu :)

Artık bi tek Damatlık ayakkabısı, Terlik, Kemer cuzdan seti ve Gratis indiriminden yakalayacaklarım kaldı

Ayakkabı, terlik ve set icin bildiginiz indirimler varsa ve dış bohca için kurdele işi nerden bulabılırım bır bılgınız varsa cok yardımcı olursunuz. Tesekkurler :)

Son düzenleme:
bugun ayakkabı işini de hallettik :) kemal tancadan aldık %50 indirim vardı 120 liraya aldık. bı de içine kalıp aldık 10 lıraya. şuan internet sitesinde indirimli hali 185 lira yazıyor ama magazadan 120 lıraya aldık biz cok begendık umarım sız de begenırsınız. Model az kalmıstı ancak guzel modeller cok uygun fıyatlara ınmıstı bakmanızı onerırım. bı de ayakkabıyı saklarken kalıpla saklamanızı öneririm ayakkabının bozulmaması acısından.

gratisten dalanın krem el sabunu sabun ve kese setini ahşap kutu içinde 12 liraya aldık

Bu traş malzemelerini bakım malzemelerini nereye koysak filan diye dusunuyordum. Traş çantası gibi bi çanta alsam dedim önce ama baktım hep boyle sert kapaklı bond çantaları gibi vardı. Ben de hep kullanabilecegimiz, bir yere giderken valizin icini de duzenleyebileceğimiz hem de ucuz olan şu çantaları begendım dun internetten bugun gidip decathlon a bakınca gercekten guzel oldugunu gorup aldım. 3 tane matruska gibi buyukten kucuge canta 25 lira idi.
en kucugu tam tras malzemelerının sıgacagı kucuk canta, bi buyugu ayakkabı kutusu kadar, daha buyugu de ust uste koyulursa 3 4 tane gomlek alacak kadar.
www.decathlon.com.tr/3-Boy-Seyahat-Tipi-Esya-Cantasi,PR-9220.html

Bir de rossmann dan el yapımı alman yapımı bir tarak aldık. 4.95 lira idi. Aslında normal kucuk erkek taragıydı ama hani almak ısteyen varsa olursa dıye yazıyorum.

Şuan tek sorunumuz terlik bulamıyor olmak. G&C nin terliklerini begenmedi paşamız :) Ve kurdele işi bohça modelini nerden bulabilecegim ya da nasıl yapabilecegimle ilgili öneriniz olursa çok yardımcı olursunuz :)

Son düzenleme:
nişanlında çok sanslı valla ne güzel inceleyerek almıssın hepsini. bize de nasip olur inşAllah

nişanlında çok sanslı valla ne güzel inceleyerek almıssın hepsini. bize de nasip olur inşAllah

Amin canım inşallah isteyen herkese en hayırlısıyla en guzel damatlar gelinler, bohçalar hazırlamalar nasip olsun inşallah :)
O şans karşılıklı canım onun gibi büyük bir kalbe sahip birine sahip oldugum için sanırım ben ondan daha şanslıyım
Tek duam dünyada herkes birbirini sevsin, açlık, savaş olmasın. Herkes elmasının diğer yarısına hayırlısıyla bir an evvel kavuşsun sevsin sevilsin.

arkadaslar gratiste bugun butun erkek urunlerınde %40 indirim vardı. sadece bugun gecerlıymış.
hatırladıgım kadarıyla yaklasık fıyatları yazıyorum
gillette after shave aldım 12 lıra
dove hedıye seti (dus lıfı dus jelı sabun) 4.95 lıra
gillette tras bıcagı yedeklı 13 lira
gillette 3 lu bıcaklı 3lu set 12 lıra
arko tras sonrası krem 2 lıra
arko tras kremı 2-3 lıra
rexona koltuk altı stıck 5.95 lıra
bıomen sampuan 5 lıra
nıvea dus jelı 500 ml 5 lıra

gecen gun gillette balsam ve jel setını 10 lıraya almıstım o da 8 lıraya dusmustu bugun gordum
bı de arko nun 250 ml after shave ve tras jelı 2li seti 8.95 dı ama paşam gillettein after shave ını sevıyor dıye gıllette alınca arkoyu almadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…