Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hayırlı olsun sanırım ilk yorum benden geliyo beş aylık nişanlı ve bu yoldan geçmiş bi kız olarak yorum yazmayı bi şeref bildim kendimce :) biz nişandan dört gün sonra bohça yaptık zaten nişan alışverişine çıkıldığı zaman alınıyo onu süsledik bide tatlı yaptırdık öyle götürdük kimi yerde bavula konuluyo kimi sandık alıyo bana sandık alındı iki sandık olmasın diye bizde bohça süsledik çokta güzel olmuştu inşallah yardımcı olabilmişimdir canım tekrardan hayırlı olsun
saol canım teşekkür ederim. Senin de hayırlı olsun ne güzel atlatmışsın stres bitmiş. İşin içine girmeyince zorluğunu anlayamıyosun dışardan çok kolay görünüyo herşey ama çok zormuş yaa. Bende bavulla götürüldüğünü duydum ama saçma geldi bana bizde bohçayla götürcez sanırım daha şık duruyo :)
Rica ederim canım eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bohça erkek için en makbulu bence bende öyle yaptım bavul çok saçma sandık çok gereksiz o yüzden eski yöntemden vazgeçmemek gerek hem ilerde örtü niyetinede kullanılır :) bu dönem çok stresli ve telaşlı olacaksın herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüp en iyi şekilde yapmaya çalışacaksın canın sıkılacak moralin bozulacak benden sana bi tavsiye gözünde bu kadar büyütme o gün senin günün ve nişanlınla tadını çıkarmaya bak çünkü dönüp bakınca doyamıyosun keşke tekrar yaşayabilsem diyosun o günü benimki çok güzel geçmişti herşey içime sindi ve çok çok mutluydum halada öyleyim inşallah sende memnun kalırsın herşey gönlünce olsun tekrardan mutluluklar
Bizde nişandan 2 hafta sonra götürdük damat bohçamızı. Biz bohça olarak yaptık. Anneciğim güzel elleriyle damadının bohçasının dantelini ördü. Çok farklı birşey oldu. İstersen resmini paylaşabilirim fikir olur sana. Aldıklarımızıda diğer bohçalara yerleştirdik güzelce. Beyaz tüllerle süsledik. Tüllerin üstüne kurdeleler yaptık gümüş rengi. Nazar boncuğuda koyduk tüllerin üzerine. Çok şık bir damat bohçası oldu.
Ben oldum olası valiz olayına alışamadım. Çok saçma geliyor bana. Adı üstünde damat bohçası. Bavulda ne işi var ? Tabi bu benim fikrim. Valiz şeklinde yapanlara da saygım var
Saol canim fikirlerin icin aynen banada cok sacma geliyo valiz olayi o kadar şık bohçlar var ki bohcanin resmini paylasirsan cok sevinirim fikir olur :)
Tabikide
Eki Görüntüle 948171
Sağ üstteki damat bohçamız üzerindeki örneği annem kendi yaptı Onun altındaki de tesbih kesesi. Onuda annem yaptı. Birde aynı desenden damat havlumuz var
Tepsiyle bohça ayrı mı ? yoksa aynı şeyler mi ? Ben tepsi istemiycem yakında benimde nişanım olucak ama henüz tam olarak adetleri bilmiyorum .:44:
canım çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
İlk erkek tarafı bir sürü hediye alıp tepsi içine koyup nişanda getiriolar özellikle misafrler kaç tepsi geldi diye merk ederlr sorarlar nişandan snra onların tepsilerine sen hediye kyup geri gtürürsün ama ben istemiyorm bohça hakkındada bilgm yok :44:tepsiyi ilk defa duyuyorum canım :44: