Nişan Nişan Bohçası Süslemek ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Olur canım bende varımmm, ne tür ne renk mazemeler alicağimizi paylaşalim, fotoğraflayip ekleyelim :))

Oluuur :) tamam kızlar yarın herşeyin fiyatıni resmini eklerim ınş.

İstocta sandik var gidip bakabilirsin ben 75 liraya aldim :) eminonunde 185 liradan basliyor bez bohcalardan al magazalardan aldiklarini ise hediye paketi yaptir mumkunse kutulu olsun hem duzenli koctastan deri saklama kutusu almistim onun icene sevdicegime aldigim kozmatikleri bez bohca ile yerlestirdim kirmizi kurdela ve nazar boncugu ile bagladim diger kutuyuda ayni sekilde yaptim benim bohcami ise sandiga sirali sekilde dizdim kutulari ile tul almistim onun ile kaplayip kurdela nazar boncugu yaptim boylece gayet duzgun oldu

Aynı dertten bende de vardı kızlar ama hiç sıkıntı yapmaya gerek yok bunda utanacak sıkılacak bişey yok benim nişanım 5 gün önce oldu çok şükür kazasız belasız atlattım nişanımdan 1 hafta önce bütün süsleme malzemelerini aldım görümceme götürdüm süslemesini rica ettim ben anlamam dedi oturup beraber süsledik çokda güzel oldu onlarda çok memnun kaldı benimde istediğim oldu

İlk fırsatta istoça gidicem :)
Canım ben tüm alişverişimi tamamladim cogu kuru içinde zaten. Şimdi sıra sadece nişan sandiği ve süsleme mazemeleri almakta :)

Hayırlı olsun canim mutluluklar dilerim :)
Ne güzel birlikte hazirlamişsiniz, istediğin gibi olmuş. Canım elinde fotoğrafı varmı eklersen hem bizede fikir olur :))

Hayırlı olsun canim mutluluklar dilerim :)
Ne güzel birlikte hazirlamişsiniz, istediğin gibi olmuş. Canım elinde fotoğrafı varmı eklersen hem bizede fikir olur :))

teşekkür ederim canım umarım seninde herşey yolunda gider çok mutlu olursun
şimdi fotograf yok ama akşam mutlaka eklerim :)

fotograf boyutları büyük geliyor yükleme yapamıyorum bir fikriniz varmıdır nasıl yaparız

canımcım foto boyutu küçültmeyi biliyomusun photoshopdan veya başka bi programdan
yada söyle diyeyim canım bu siteye git Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
dosya seç de sonra yükle de
sonra 3 farklı url seceneği cıkıcak karşına, ortada forumlar olan linki sec kopyala ve buraya yapiştir
umarım anlatabilmişimdir (

işte bunlar tatlım sandığımı istemeyerek annemin zorlamasıyla da alsam sonradan iyiki almışım diyorum çünkü çok çok hoşuma gitti :)

işte bunlar tatlım sandığımı istemeyerek annemin zorlamasıyla da alsam sonradan iyiki almışım diyorum çünkü çok çok hoşuma gitti :)

Canımmm öncelikle beni kırmayıp eklediğin için cok teşekkür ederim, zahmet vermemişimdir umarım :)
Şu cici liften benim kayınvalidede koyucak
Nişan sandığın, minik sandık ciceğin hepsi cok güzel cok şık canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim, kocaman mutluluklar dilerim :)
Süslemeleride cok beğendim kırmızı yakışmıs bana fikir oldu sagol canım :))

Son düzenleme:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) rabbim en güzellerini sana kısmet eder inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…