Teşekkür ederim canım, sana da şimdiden mutluluklarr :) Valla ben varım kızlar , hatta süsleme işine nereden başlarsak onun fotosunu çekip forumda paylaşalım isterseniz, böylece nişanı yakın olan biz üç kafadar :) birbirimizden ilham da alabiliriz :)
Şu an için tek merak ettiğim nişan sandiği canim, kadife pudra pembesi ayaklı bi sandik görürsen mutlaka öğren fiyatini, ve gezip gördüğün şeyleride bizimle paylaşmani istiyorum, sabırsızlıkla bekliyorum canim :))
Olur canım bende varımmm, ne tür ne renk mazemeler alicağimizi paylaşalim, fotoğraflayip ekleyelim :))
Oluuur :) tamam kızlar yarın herşeyin fiyatıni resmini eklerim ınş.
Oluuur :) tamam kızlar yarın herşeyin fiyatıni resmini eklerim ınş.
Bekliyoruz hatunların en balııı
İnşallah canimm merakla bekliyoruz :))
utandimmm
Tamam canem... Bu arada bende sefaköyde çalışiyorumm
Merhaba kızlar
1 yıldır sözlüyüz nişan yapıcaktık ama daha sonra kararımızı değiştirip vazgeçtik, düğünümüzü güzel yapalım evimizi en iyi şekilde kuralım diye.
Şu sıralar müstakbel kayınvalidem nişan olmıcaksa bohçayı getireyim dedi, zaten biz sözlümle önceden benim seçip alabileceğimz şeyleri aldık, ona sadece yazma, havlu corap nevresim vb şeyleri hazırlamak kaldı. Ama gel gelelim bohça süslemesi konusunda pek bi bilgileri yok ellerinden geldiğinide sanmıyorum. Çünkü bayramda getirdiği hediyeler beyaz bi bohca içinde posetle gelmişti.
Ben bohçamın sandığımın süslü püslü olmasını istiyorum, sonucta ailem akrabalarım görücek foto cekilicek felan.
Bunu onları kırmadan nasıl halledebilirim bilmiyorum, süsleme işine ben yardımcı olsam ayıp sayılırmı, sözlümle konustuk bu konuları birlikte süsleriz dedi. Çünkü cevrelerindede böyle işlerden anlayan ve bunu sağlayabilecek kimse yok.
Yaa tesadüfe bak bende sefaköyde oturuyorum canım :))
Özel olmazsa nerde calişiyosun canim :))
İstocta sandik var gidip bakabilirsin ben 75 liraya aldim :) eminonunde 185 liradan basliyor bez bohcalardan al magazalardan aldiklarini ise hediye paketi yaptir mumkunse kutulu olsun hem duzenli koctastan deri saklama kutusu almistim onun icene sevdicegime aldigim kozmatikleri bez bohca ile yerlestirdim kirmizi kurdela ve nazar boncugu ile bagladim diger kutuyuda ayni sekilde yaptim benim bohcami ise sandiga sirali sekilde dizdim kutulari ile tul almistim onun ile kaplayip kurdela nazar boncugu yaptim boylece gayet duzgun oldu
Aynı dertten bende de vardı kızlar ama hiç sıkıntı yapmaya gerek yok bunda utanacak sıkılacak bişey yok benim nişanım 5 gün önce oldu çok şükür kazasız belasız atlattım nişanımdan 1 hafta önce bütün süsleme malzemelerini aldım görümceme götürdüm süslemesini rica ettim ben anlamam dedi oturup beraber süsledik çokda güzel oldu onlarda çok memnun kaldı benimde istediğim oldu
Hayırlı olsun canim mutluluklar dilerim :)
Ne güzel birlikte hazirlamişsiniz, istediğin gibi olmuş. Canım elinde fotoğrafı varmı eklersen hem bizede fikir olur :))
teşekkür ederim canım umarım seninde herşey yolunda gider çok mutlu olursun
şimdi fotograf yok ama akşam mutlaka eklerim :)
Âmin canım cok teşekkür ederim :) bekliyorum :))
fotograf boyutları büyük geliyor yükleme yapamıyorum bir fikriniz varmıdır nasıl yaparız
canımcım foto boyutu küçültmeyi biliyomusun photoshopdan veya başka bi programdan
yada söyle diyeyim canım bu siteye git Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
dosya seç de sonra yükle de
sonra 3 farklı url seceneği cıkıcak karşına, ortada forumlar olan linki sec kopyala ve buraya yapiştir
umarım anlatabilmişimdir (
Canımmm öncelikle beni kırmayıp eklediğin için cok teşekkür ederim, zahmet vermemişimdir umarım :)
Şu cici liften benim kayınvalidede koyucak
Nişan sandığın, minik sandık ciceğin hepsi cok güzel cok şık canım güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim, kocaman mutluluklar dilerim :)
Süslemeleride cok beğendim kırmızı yakışmıs bana fikir oldu sagol canım :))
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) rabbim en güzellerini sana kısmet eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?