Nişan Nişan Bohçası Süslemek ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
Merhaba kızlar
1 yıldır sözlüyüz nişan yapıcaktık ama daha sonra kararımızı değiştirip vazgeçtik, düğünümüzü güzel yapalım evimizi en iyi şekilde kuralım diye.
Şu sıralar müstakbel kayınvalidem nişan olmıcaksa bohçayı getireyim dedi, zaten biz sözlümle önceden benim seçip alabileceğimz şeyleri aldık, ona sadece yazma, havlu corap nevresim vb şeyleri hazırlamak kaldı. Ama gel gelelim bohça süslemesi konusunda pek bi bilgileri yok ellerinden geldiğinide sanmıyorum. Çünkü bayramda getirdiği hediyeler beyaz bi bohca içinde posetle gelmişti.
Ben bohçamın sandığımın süslü püslü olmasını istiyorum, sonucta ailem akrabalarım görücek foto cekilicek felan.
Bunu onları kırmadan nasıl halledebilirim bilmiyorum, süsleme işine ben yardımcı olsam ayıp sayılırmı, sözlümle konustuk bu konuları birlikte süsleriz dedi. Çünkü cevrelerindede böyle işlerden anlayan ve bunu sağlayabilecek kimse yok.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Aynı dert bende de var sanırım benimkiler de pek bilmiyor... İki ablası var pek kokoş ama öyle süsleyecek insan değiller. İki de eltim var ama uzaktalar... KV adayım çok iyi zaten kendiniz yapın alışveriş dedi bakalım hayırlısı ile gelsin de o vakit bende kendim süsleyeceğim... Sende süsleyebilirsin hiçte ayıp olmaz

Ahh canım cok iyi anliyorum seni, insanın hayatta 1 kez başına geliyor ve en iyi en güzel şekilde olmasını istiyor.
Biz alişverişimizi yaptık canım canta kozmetik bakım ürünleri iç camasırı suan hepsi bende bohcanın gelmesine yakın onlarıda götürmeliyim ama önce nişan sandığımızı alıcaz bakalım kısmet olursa burada da paylaşırım (

Allahım herkese kolaylık versin canım

Aynen öyle canım benim Bu arada şu bohça için süslü söz sandıkları oluyor eğer İstanbul'da isen İstoç'a bak 70-80 liraya bulabilirsin..Emin önü tarafında çoook pahalı...

Aynen öyle canım benim Bu arada şu bohça için süslü söz sandıkları oluyor eğer İstanbul'da isen İstoç'a bak 70-80 liraya bulabilirsin..Emin önü tarafında çoook pahalı...

İstanbulda oturuyorum canım hatta istoç'a yakın sayılırım,
Bu aralar eminönüne gitmeyi düşünüyoduk orda uygun olur diye ama bak meğer istoçda daha uygunmuş
Canım çok çeşit secenek varmı ben bi tane sandık beğendim nette ona bayıldım cok güzeldi, orda cok çeşit varsa bulabilirmiyim acaba çünkü alan kişi eminönünden almış.

Canım bende çok memnun oldum seni tanıdığıma :) Bal hatunun da dediği gibi güzel bir sandık takımı ile başlayabilirsin bohça hazırlama işine :) Kozmetik malzemelerini de şeffaf jelatinlerle cici bir hale getirebilirsin mesela... Benim de Ağustosta nişanım var bakalım aynı telaşeyi yakında bende yaşayacağım, hoş biz sandık takımını aldık geriye süsleme işi kaldı, bakalım onu nasıl halledecek benim kayınvalide :) Yoksa her an süsleme olayına bende girebilirim kızlar :) :)

Şuan tek eksiğimiz sandığımız canım onuda hallettikmi tamammm (
Şöyle şıkır şıkır cici cici şeyler hazırlayalım, yoksa bizim kayınvalideler bu işlere pek özen göstermez gibi benimki öyle yani (
Hayırlı olsun canım az kalmış nişana

Son düzenleme:

Vardır tâbi arkadaşım oradan aldı ve çok sıktı... ben yarin eminönü fatih tarafını gezecegim sana haber ederim istersen

Sana da hayırlı olsun canım benim de eylül de nişan inşallah valla girelim kızlar biz yapalum

Sana da hayırlı olsun canım benim de eylül de nişan inşallah valla girelim kızlar biz yapalum

Teşekkür ederim canım, sana da şimdiden mutluluklarr :) Valla ben varım kızlar , hatta süsleme işine nereden başlarsak onun fotosunu çekip forumda paylaşalım isterseniz, böylece nişanı yakın olan biz üç kafadar :) birbirimizden ilham da alabiliriz :)

Tamam canem :) hatta fiyatıni öğrenmek istediğin şeyleri mesaj at bana öğrenip yazarım sana

Şu an için tek merak ettiğim nişan sandiği canim, kadife pudra pembesi ayaklı bi sandik görürsen mutlaka öğren fiyatini, ve gezip gördüğün şeyleride bizimle paylaşmani istiyorum, sabırsızlıkla bekliyorum canim :))

Olur canım bende varımmm, ne tür ne renk mazemeler alicağimizi paylaşalim, fotoğraflayip ekleyelim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…