Kizlar hazirana nisan soz isteme 3 u 1 arada yapiyoruz ben basladim alisverise
Once sevdicegimin bohcasini hazirliyorum ailesine yapmiycam belli olmaz belkide yaparim affedebilirsem
Bugun markafoniden tras makinasi aldim kemer cuzdan takim almak istiyorum ucuza nerden bulurum ? Birde suslu sandik istiyorum fiyati ucuk olmasin bana nerden toplu gidip bulabilirim soylermisiniz
kizlar hazirana nisan soz isteme 3 u 1 arada yapiyoruz ben basladim alisverise
once sevdicegimin bohcasini hazirliyorum ailesine yapmiycam belli olmaz belkide yaparim affedebilirsem
bugun markafoniden tras makinasi aldim kemer cuzdan takim almak istiyorum ucuza nerden bulurum ? Birde suslu sandik istiyorum fiyati ucuk olmasin bana nerden toplu gidip bulabilirim soylermisiniz
Ben kemal tancada sordum 150'ye çıkıyor. iyi bir marka düşünüyorsan zaten 150-200 gözden çıkarmalısın. Onun haricinde hazır bohça takımı satan yerlerde de uygun fiyatlarda var..
Kizlar hazirana nisan soz isteme 3 u 1 arada yapiyoruz ben basladim alisverise
Once sevdicegimin bohcasini hazirliyorum ailesine yapmiycam belli olmaz belkide yaparim affedebilirsem
Bugun markafoniden tras makinasi aldim kemer cuzdan takim almak istiyorum ucuza nerden bulurum ? Birde suslu sandik istiyorum fiyati ucuk olmasin bana nerden toplu gidip bulabilirim soylermisiniz
canım bugün Eminönündeydim çok güzel sandıklar var ve çok şık. Bazı sandıkları görüyorum kocaman nereye sokacam ben onu yarın öbürgün. Bi büyük bi de küçük sandıktı 160 TL incili falan gayet güzeldi. Bizimde kışa olursa tanışma isteme söz nişan hepsi bir arada olacak o zaman bende mi nişan bohçası falan hazırlıcam :) ne koycaz içine onlarda bana yapcaklarmı benim sevgilim anlamazki o işlerden :)