Nişan nisan bohcasi kaynana + kayinbaba + kayin + görümce icin

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
merhabalar burda az cok bilgim oldu damada ne konuldugu hakkinda herseyi ögrendim peki sizler tecrübe sahibi olanlar nisan bohcasi hazirlarken kaynana,kayinbaba,kayin ve görümceye neler koydunuz ? benim iki kaynim var biri 27 digeri 15 yasindalar yazin hazirlayacagiz bohcalari o zaman kücük kaynim 16 yasinda olacak ve görümcem 7 yasinda ? bu kücük görümceme kayinlarima kaynanama ve kayinbabama ne koyabiliriz ??? tavsiyelerinize cok ihtiyacim var yardim ederseniz cok sevinirim gercekten cok zormus bu isler ALLAH hepimizin yardimcisi olsun,herseyi en güzel sekilde hazirlamak istiyoruz annemle bize fikirlerinizi tavsiylerinizi verirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkür ederim :71::71::71:

Benim henüz nışanım olmadı ama genelde şöyle olur canım. Erkeklere gömlek,kravat, kazak, süveter, hırka olabilir. (Bunları yaşlarına göre almalısın) İç çamaşırı, çorap, terlik olabilir. Kimi bunların yanına lif, havlu, namaz kılıyorsa namazlalık, tesbihde ekliyor..
Bayanlara ise yaşına göre, bluz, kazak, başı kapalı ise eşarp, çorap, iç çamaşırı felan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim henüz nışanım olmadı ama genelde şöyle olur canım. Erkeklere gömlek,kravat, kazak, süveter, hırka olabilir. (Bunları yaşlarına göre almalısın) İç çamaşırı, çorap, terlik olabilir. Kimi bunların yanına lif, havlu, namaz kılıyorsa namazlalık, tesbihde ekliyor..
Bayanlara ise yaşına göre, bluz, kazak, başı kapalı ise eşarp, çorap, iç çamaşırı felan..

canim böyle durumlarda insan bildiklerinide unutuyor inan ki cok tesekkür ederim canim yorumun icin cok saol :71:

Öncelikle hayırlı olsun.
Biz nişanlıma;Bir takım elbise aldık nişanda giymek için.(Bu size kalmış almak zorunda değilsiniz)2 tane gömlek,2 tane kravat,hırka,ayakkabı,pantolon,seccade,birkaç tane havlu,bikaç çift çorap,tesbih,cüzdan,bide traş seti-parfüm vs.ve çamaşır koyduk bohçaya.

Annesine;tülbent,eşarp,seccade,tesbih,havlu,bir pike takımı hazır aldım ben bazıları dantel koyuyor,çamaşır,etek ve bir kazak,çorap.

Babasına;seccade,havlu,çorap,tesbih,çamaşır,pantolon,gömlek,kravat.

Erkek kardeşinede babasına koyduklarımız gibi koyduk.

Allah kolaylık versin şimdiden:34:

Back