Nişan Nişan bohçası hazırlayanlar Yardımm!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SiMgErDal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
14
6
3
34
Kızlar merhaba
29 Kasım'da nisanlandim, nişanlımın ailesiyle konuştum ve ailelere bohça istemedik , sadece nişanlıma ve bana olsun dedik, onlar nisanda getirdi bohçamı ayrı sehirlerdeyiz.. bohça detaylı degildi ,
Iç çamaşırı, gecelik, terlik , makyaj çantası ( allik, rimel,eyeliner,far paleti, ruj,oje ,) yüz temizleme keli ve parfüm.. Bunları 2 ayrı midyelere koyup valizle getirdiler..
1 ay sonra biz onlara gidicez nişanlımın bohçasını vermek icin sizde neler koymalıyım ? Annem koymak icin sandık yapıyor cok şık, sizce oların bana getirdiği ölçü de mı koymalıyım , yoksa ben daha detaylı mı yapmalıyım ,? 2 ablası var ve onlarda evli herseyi biliyorlar yani.. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim

Bizde takım elbise konur ama biz takımı önceden almıştık onun yerine gömlek pantolon koyduk. 6'lı pijama takımı, çorap, terlik, iç çamaşırı, ayakkabı, traş makinesi, bohça takımı(havlulu seccadeli falan süslü bişi), kozmetik çantası yaptık bide kadife sandıklı (parfüm, krem, traş kolonyası falan), kemer cüzdan seti, valiz, ailesine bir iki ufak tefek hediyelikler listenin uzamasına bakmayın ankara sincandan 1 güne yaklaşık 1000 tl ye halledildi. bide valiz giderken yakınlarda gelir hediye getirirler bir deri ceket ve gömlekte öyle gitti. ben bana yapılan bohçayla kısaylamadım adetimizde ne varsa yaptım herkesin usulu kendine. gerçi benim bohçamda detaylıydı herşey vardı

Benim bohçam detaylı olmadıgı icin kafam karıştı.. Bana kıyafet getirmediler , ben koymalı miyim koymamalimiyim bilemedim..

Benim bohçam detaylı olmadıgı icin kafam karıştı.. Bana kıyafet getirmediler , ben koymalı miyim koymamalimiyim bilemedim..
Kimi yerlerde kız tarafı erkek tarafından gelen bohçaya göre yapar. biz onu kıyas almadık açıkçası. bizde nasıl olması gerekiyorsa öyle yaptık. kararı sizin vermeniz gerekiyor. Benim şahsi görüşümü sorarsınız bunu erkek tarafına yapıyormuşsunuz gibi değilde nışanlınıza yapıyor gibi düşünün. eğer siz çalışıyorsanız bence yapabildiğinizin en güzelini yapın. sonuçta sizde hayatınızda sadece bir kez bohça hazırlayacaksınız. ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim

Canim benim bohcam gayet iyiydi bende begendigim havlum lifimden nişanlimin bohcasina koydum camasir pijama gomlek herseyini aldik bana güzel bir bohca geldi diye degil içimden geldiği icin sonuçta onun ailesi düşünememis bu kadar incelik bence sen nisanlin icin doya doya bohcani hazirla sonuçta birlikte kullanacaksınız kisasa kisas yapma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…