D damlakose Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 155 12 38 34 İstanbul 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #21 GiMUm .!.: çok güzeller Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin canım Genişletmek için tıkla... amin canım çok teşekkür ederim :)
GiMUm .!.: çok güzeller Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin canım Genişletmek için tıkla... amin canım çok teşekkür ederim :)
D damlakose Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 155 12 38 34 İstanbul 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #22 Betulya .!.: Çook güzel pembe pembe çok şirin :107: Benim merak ettiğim şey (eğer özel değilse) bu tülleri süsleri sen mi yaptın kayınvaliden mi yoksa nişanlın mı ? Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım kayınvalidem yapmış aynen bu şekilde getirdiler bana :)
Betulya .!.: Çook güzel pembe pembe çok şirin :107: Benim merak ettiğim şey (eğer özel değilse) bu tülleri süsleri sen mi yaptın kayınvaliden mi yoksa nişanlın mı ? Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım kayınvalidem yapmış aynen bu şekilde getirdiler bana :)
D damlakose Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 155 12 38 34 İstanbul 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #23 letizia .!.: Hayırlı olsun canım herşey çok güzel. Genişletmek için tıkla... saol canım. teşekkür ederim
letizia .!.: Hayırlı olsun canım herşey çok güzel. Genişletmek için tıkla... saol canım. teşekkür ederim
KuzuAnneOluyor Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2014 175 55 38 34 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #24 damlakose .!.: teşekkür ederim canım kayınvalidem yapmış aynen bu şekilde getirdiler bana :) Genişletmek için tıkla... Maşallah canım Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :107:
damlakose .!.: teşekkür ederim canım kayınvalidem yapmış aynen bu şekilde getirdiler bana :) Genişletmek için tıkla... Maşallah canım Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :107:
D damlakose Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 155 12 38 34 İstanbul 19 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi damlakose #25 Betulya .!.: Maşallah canım Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :107: Genişletmek için tıkla... amin canım teşekkür ederim :)
Betulya .!.: Maşallah canım Allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :107: Genişletmek için tıkla... amin canım teşekkür ederim :)