Hayırlı olsun canım çok güzel görünüyorlar.
Çok şık görünüyorlar, neler var içerlerinde.[/QU
6 lı gecelik takımı
iç çamaşırları
ayna setim
terliğim
makyaj malzemelerim
ayakkabım
olması gereken herşey var kısaca :)
Çok şık görünüyorlar, neler var içerlerinde.[/QU
6 lı gecelik takımı
iç çamaşırları
ayna setim
terliğim
makyaj malzemelerim
ayakkabım
olması gereken herşey var kısaca :)
Ben sadece erkek arkadaşım ve bana yaparız diye düşünüyorum kendim ve onun için ne lazımsa, ne beğenirsek koyarız masraf olacak bizimkiler zaten, ailenin diğer üyelerine de yapmaya kalkarsak onun da ailesi kalabalık benimde, işin içinden çıkamayız valla..
Ben sadece erkek arkadaşım ve bana yaparız diye düşünüyorum kendim ve onun için ne lazımsa, ne beğenirsek koyarız masraf olacak bizimkiler zaten, ailenin diğer üyelerine de yapmaya kalkarsak onun da ailesi kalabalık benimde, işin içinden çıkamayız valla..
bizde öyle yaptık zaten canım başka türlü işin içinden çıkılmıyo dediğin gibi :)
bizde öyle yaptık zaten canım başka türlü işin içinden çıkılmıyo dediğin gibi :)
Büyükler işimi zorlaştırmaz umarım, erkek tarafından sıkıntı yokta bizimkiler meraklıdır biraz, babamı şimdiden kendi tarafıma çekmemden dolayı bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
olmaz canim ya merak etme kendiniz nasil istiyosaniz ole yapın kimseyi karistirma derim ben :)Büyükler işimi zorlaştırmaz umarım, erkek tarafından sıkıntı yokta bizimkiler meraklıdır biraz, babamı şimdiden kendi tarafıma çekmemden dolayı bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Çok tatlı pembiş pembiş çikolatalara özellikle bayıldım pembemi onlardagüzel görünüyorlar özenilmiş herşeye belli güle güle kullanın hayırlı olsun
Hayirli olsun güle güle kullan..
Cok güzeller cok begendim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım evet çikolatalarımda pembe :)
Rabbim tamamına erdirsin canım
bohçamı sizlerle de paylaşmak istedim
bohçamı sizlerle de paylaşmak istedim
hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin utandırmasın inşallah herşey çok güzel ve özenle yapılmış....nişanlılık en güzel dönem bende nişanlıyım doya doya yaşa tadını çıkar canım çok çabuk geçiyo zaman tekrardan mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?