nisan bebişlerinden emeklemeye başlayan var mı?

zeynom08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
28
0
51
bu hafta bizim kız emekleme çabasında.Yere yüzüstü koyup önüne dikkatini çekecek birşeyler koyunca önce elleriyle almaya çalışıyor.bakıyor olmayacak;popişini dikip bacaklarını çekmeye çalışıyor.Elimle ayaklarına hafif destek verince kendini öne doğru itiyor. Ha gayret kızım ,başaracaksın ! Sizin bebişler ne alemde kızlar,emekleyen var mı?

sürünüyor, önüne almak istediği şeyi koyuyoruz arada emekliyor arada sürünüyor bütün evi dolaştırıyoruz.özellikle terlikleri seviyor.

benim kızım geri geri emekliyo kızlar ileri gitmeye çalışıyo ama hep geriye doğru gidiyo sonra da sinirlenip bağırmaya başlıyo :)

benım oğlumun onune bırsey koyunca ellerını uzatıyor alamayıncada başlıyor bagırmaya..

benim cadım poposunu dikip geri geri atıyor kendini
herkes ileri ileri emekler benim cadım geri geri gidiyor:KK70::KK70:

nerdee daha bir haraket yok etrafindakileri almaya calisiyor uzanip alamayinca kiziyor benim kelebegim. Sanirim emeklemek icin daha erken biraz daha bekleyecegiz.:-)))

nerdee daha bir haraket yok etrafindakileri almaya calisiyor uzanip alamayinca kiziyor benim kelebegim. Sanirim emeklemek icin daha erken biraz daha bekleyecegiz.:-))):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar benım bebgim emeklemeye başladı 1 haftadır emekliyor daha onceleri surunuyordu elını uzatıp ılei gidemiyordu ama şukur kurtardık artıkkk:))

emekleyenlere bravo valla.. benim minik meleğimin daha emeklemeye hevesi yok gibi dur bakalım bizde görürüz o günleri inşallah:)):):))

benim kızım da 29 nisan doğumlu. emeklemeye çalışıyor ama nafile bir çaba olıyor bu. ama sırt üstü geri geri son sürat gidiyor.

kalkıp gögsunu ileri atarak gitmeye calışıyor.
ellerini atmayı öğrense tamam.
bakıcı herhafta bu haftasonu tamam diyor ama nafile:)

canım biz 9 nisan dogumluyuz ama bebegım dogdundan beri çok hareketliydi bilmiyorum onunda etkisi varmı yukardan arka dişlerimizi altanda 2 dişimiz bitmeye başladı şimdide onun sıkıntısı var kuzumda..(

X