Nişan Nişan bavulu erkek için uygun mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hlykra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
28
0
36
Zonguldak
Arkadaşlar merhaba.şubat sonu gibi nişan olacak.
Erkek tarafına bohçasıyı orta boy çekçekli bavulda götürmeyi düşünüyoruz.
Sandık çok gereksiz olur,hemde bavulu ilerde kullanırız diyorum ben.
Siz ne yaptınız.yorumlarınız neler.
Burdan bi çok şey öğreniliyor.

Arkadaşlar merhaba.şubat sonu gibi nişan olacak.
Erkek tarafına bohçasıyı orta boy çekçekli bavulda götürmeyi düşünüyoruz.
Sandık çok gereksiz olur,hemde bavulu ilerde kullanırız diyorum ben.
Siz ne yaptınız.yorumlarınız neler.
Burdan bi çok şey öğreniliyor.

bizim her ikimiz de öyle yapıldı.
büyük bavullarımız zaten vardı , eşim de işi gereği çok sık seyahat ediyor.
ben sandık filan istemedim zaten evime koymayacagım icin
bana kırmızı ona siyah kabin bagajı denilen kücük boy valizlerden almıstık.

hepsi icine sıgmadı aldıklarımızın tabi ama
aldıgımız her seyi bohcaladık bir kısmını valize koyduk valizi de kırmızı kurdelerle süslemistim
diğer bohcaları elimizde götürdük hepsi sıgmadıgından .
sen orta boy alırsan hepsi sıgar icine muhtemelen.

bizim her ikimiz de öyle yapıldı.
büyük bavullarımız zaten vardı , eşim de işi gereği çok sık seyahat ediyor.
ben sandık filan istemedim zaten evime koymayacagım icin
bana kırmızı ona siyah kabin bagajı denilen kücük boy valizlerden almıstık.

hepsi icine sıgmadı aldıklarımızın tabi ama
aldıgımız her seyi bohcaladık bir kısmını valize koyduk valizi de kırmızı kurdelerle süslemistim
diğer bohcaları elimizde götürdük hepsi sıgmadıgından .
sen orta boy alırsan hepsi sıgar icine muhtemelen.

evet canım aldım ortaboyu lacivert hoşuma da gitti.beğendim ,içine de sığdı aldıklarım.sandık gereksiz gerçekten

ya sözlümle konusurken bana söyledi onlar bana beyaz deri sandik almislar biz ne yapcaz bu konu benimde kafami kurcaliyor bende bavul olsun istemiyorum söyle süslü püslü bi sey olsun istiyorum cünkü adetten bohcalar gidince akrabalar orda oluyor ve aciyorlar göze güzel görüksün istiyorum acikcasi onlar bana deri almislar bende acaba ahsap sandik mi alsam diyorum hani erkege daha uygun olur gibime geliyor klasik ya bilmiyorum yaa ne zor islermis bunlar

ya sözlümle konusurken bana söyledi onlar bana beyaz deri sandik almislar biz ne yapcaz bu konu benimde kafami kurcaliyor bende bavul olsun istemiyorum söyle süslü püslü bi sey olsun istiyorum cünkü adetten bohcalar gidince akrabalar orda oluyor ve aciyorlar göze güzel görüksün istiyorum acikcasi onlar bana deri almislar bende acaba ahsap sandik mi alsam diyorum hani erkege daha uygun olur gibime geliyor klasik ya bilmiyorum yaa ne zor islermis bunlar

şimdi ben düşündüm.bavul daha iyi, ya.sandığı napacz öyle.onlar geitriyolar.bizde verince her yer sandık olcak.hem bavulu ilerde kullanırız işe yarar.erkeğinkinin çokta süslü olmasına gerekyok bence.hem ben sözlüme de sordum,ona aldıklarımızı hep beraber seçtik beğendiği kullandığı şeyleri aldık.e sandık mı bavul mu dedim.bavul daha iyi olur d,iyince bende ikna oldum,aklıma da yattı.
benim bohçamı da ben kayınvalidemle aldık ,hep benim beğendiğim istediğim şeyler oldu.
aslında karşılıklı anlşmayla daha güzel oluo.kimse kimseyi sıkmadı yani.artık şubat sonu nişanda verilecek

biz de bahçayı uzağa götürecekleri için bavulla vermiştik.
bavulda da olsa bohça bohçadır diye, annecim çok şık bir bohça kılıfı yaptırdı,
bir çok şeyi ona sardık, bavula yerleştirdik.
daha sonra kayınvalidem telefonda "bütün komşuların bayıldığını" söyledi.

şuanda bavulu kullanıyoruz.

onlar bana deri sandıkla getirdiler, hani şu makyaj sandığı + büyük sandıklardan.
ee biz de eşime küçük deri bi traş sandığı almıştık. yani evde yeterince sandık oluyor.
bavul çok pratik oluyor.

biz de bahçayı uzağa götürecekleri için bavulla vermiştik.
bavulda da olsa bohça bohçadır diye, annecim çok şık bir bohça kılıfı yaptırdı,
bir çok şeyi ona sardık, bavula yerleştirdik.
daha sonra kayınvalidem telefonda "bütün komşuların bayıldığını" söyledi.

şuanda bavulu kullanıyoruz.

onlar bana deri sandıkla getirdiler, hani şu makyaj sandığı + büyük sandıklardan.
ee biz de eşime küçük deri bi traş sandığı almıştık. yani evde yeterince sandık oluyor.
bavul çok pratik oluyor.

valla bravo ne güzelde anlatmışın canım :)

valla bravo ne güzelde anlatmışın canım :)

sağol canım, insan her şeyi severek yapınca böyle oluyor galiba:))
valla ben o telaşları atlatalı okadar kısa bir süre olduki, hala bu ayrıntıları okumak hoşuma gidiyor.
senin de allah yardımcın olsun, inşallah her şeyi ağız tadıyla atlatırsınız
ve benim gibi bu konuları rahat rahat okur, fikir verirsin:7:

sağol canım, insan her şeyi severek yapınca böyle oluyor galiba:))
valla ben o telaşları atlatalı okadar kısa bir süre olduki, hala bu ayrıntıları okumak hoşuma gidiyor.
senin de allah yardımcın olsun, inşallah her şeyi ağız tadıyla atlatırsınız
ve benim gibi bu konuları rahat rahat okur, fikir verirsin:7:

bunları hazırlamak bile keyifli ben hep özenerek yaptım.bohçalarımızın hazrırlıkları tamam.sadece anne babasına kaldı bohça hazırlığı o da zmanla olur zaten.yüzükler tamam .sıra geldi nişana o da bu ay sonu olucak inşş.güzel geçecek.bende anlatırım:)

bunları hazırlamak bile keyifli ben hep özenerek yaptım.bohçalarımızın hazrırlıkları tamam.sadece anne babasına kaldı bohça hazırlığı o da zmanla olur zaten.yüzükler tamam .sıra geldi nişana o da bu ay sonu olucak inşş.güzel geçecek.bende anlatırım:)

oo sen de baya hazırlıklarını tamamlamışsın.
inşllah her şey gönlünce geçer, hep güzellikleri paylaşırsın:nazar:

Back