Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında umutla bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 ay sonunda hamilesin ne güzel rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
aynen canım, inşallah başka bi durum olmazsa hamileyim diyebileceğimm, bir eşim biliyor anneme arkadaşlarıma müdürüme dahi demedim. kızıma da demedim olası kötü bir durumda üzülmesin diye.. kuzum benim.

inşallah çıkmaz olumsuz birşey güzel haberler alırsınız.
En iyisini yapmışsın canım kalp atışını duymadan kimseye birşey söylemeyin bence

inşallah çıkmaz olumsuz birşey güzel haberler alırsınız.
En iyisini yapmışsın canım kalp atışını duymadan kimseye birşey söylemeyin bence
Aynen
ilkinde yapmıştık onu herkes üzülmüştü işte insan büyüdükçe akıllanıyor işte , yine iyi duruyorum gerçi heleki anneme demeden:)

Aynen
ilkinde yapmıştık onu herkes üzülmüştü işte insan büyüdükçe akıllanıyor işte , yine iyi duruyorum gerçi heleki anneme demeden:)

aynen öyle ilk olunca heyecandan herkese yayıyorsun sonra nazar değiyor bende akıllandım o konuda hatta hamile kalırsam 3 aya kadar söylememeyi düşünüyorum

aynen öyle ilk olunca heyecandan herkese yayıyorsun sonra nazar değiyor bende akıllandım o konuda hatta hamile kalırsam 3 aya kadar söylememeyi düşünüyorum
bi de ilk düşenler yer hazırlıyor derler aynı o kimyasal gibi galiba.. hayırlısı hani diyoruz ya Allah ol der olur, onun izniyle düşer de tutar da en iyisini rabbim bilir amin.

Kızlar merhaba benim bugün regl günün hafif agrılarım var ama olmadım strestten mi acaba 2 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…