oyyy masallhhh rabbim sagliklankucagina almayi nasip etssin canim dua et bizede tez zamanda gun sayalim bizde bebisimiz icinBende varım. SAT 26 Mart.
Şafak 241.
Canimm kuzucugum nasilsin bugunn tamam canimarastir sende iyi olur arastir banada haber et birtanem sen evet kur yapmayalim bu ay sende yapma ben de yapmayim sadece bu ay iliski sonu yatalim sabaaha kadar kalkmayalim sn oyle denedinmi oyle hic bebisim birde arkadasin biri yazmis bisiklet surer gibi kaladirin bacaklari popoyundiye onuda yapalim gun asiri da devam edelim o yani bu ay igne yaptircakmisin yine birde jel kullancanmiZ zulamm canim sen bilirsin yine ama bence bi ovu testi uygula derim baktin kafan karışıyor birakirsin kuzumm bi başla bakalim bide bu kurlerin ne işe yaradığını cok iyi bilmek gerekiyor çünkü eğer oyle bi sorunun yoksa başka bisey cikiyor mesela ben Yumoş un bu ay aşırı büyümesini hurma polenine bağladım keşke kullanmasaydim o yüzden canim iyce bi arastirilaim ikimizde kuzummm
Canimm kuzucugum nasilsin bugunn tamam canimarastir sende iyi olur arastir banada haber et birtanem sen evet kur yapmayalim bu ay sende yapma ben de yapmayim sadece bu ay iliski sonu yatalim sabaaha kadar kalkmayalim sn oyle denedinmi oyle hic bebisim birde arkadasin biri yazmis bisiklet surer gibi kaladirin bacaklari popoyundiye onuda yapalim gun asiri da devam edelim o yani bu ay igne yaptircakmisin yine birde jel kullancanmiZ zulamm canim sen bilirsin yine ama bence bi ovu testi uygula derim baktin kafan karışıyor birakirsin kuzumm bi başla bakalim bide bu kurlerin ne işe yaradığını cok iyi bilmek gerekiyor çünkü eğer oyle bi sorunun yoksa başka bisey cikiyor mesela ben Yumoş un bu ay aşırı büyümesini hurma polenine bağladım keşke kullanmasaydim o yüzden canim iyce bi arastirilaim ikimizde kuzummm
Cancagizim ben hep dusumu sabaha birakiyorum çünkü kaybettiğim melegimede oyle hamile kalmıştım ve csnim biz o ay ya iki ya üç kere birlikte olduk çok sevdiğim arkadaşım yatılı misafirimdi iki hafta bi haftada ablama gittim anliycan kafamda stres yoktu ilişki az ve özdü hatta o kadar beklemiyodum ki regl 6 gün geçmiş farkinda bile olmadım arkadaşım aradi içimde bi his var senle ilgili dedi gece 11d11de idrar testi yaptim ve pozitif tabi sonu kötü bittiCanimm kuzucugum nasilsin bugunn tamam canimarastir sende iyi olur arastir banada haber et birtanem sen evet kur yapmayalim bu ay sende yapma ben de yapmayim sadece bu ay iliski sonu yatalim sabaaha kadar kalkmayalim sn oyle denedinmi oyle hic bebisim birde arkadasin biri yazmis bisiklet surer gibi kaladirin bacaklari popoyundiye onuda yapalim gun asiri da devam edelim o yani bu ay igne yaptircakmisin yine birde jel kullancanmi
alllahımm melegını bır an once versınn kelebegımm ınsallh rabbım artık daha fazla arattırmasınn bu ay evet bole ılerle ınsLLHH GUZEL SONUCLAR ALIRIZZ bnde ole yapayımm bakalımm sen sor dr bır bakalım banada haber et onerıyormu bu tarz kurlerıı artıkk bebısım olsunn hamıle olayımm ıstıyorumm hayırlısı allhtann bu ay banada zor gıbı neden dersen bu ay ev tasınacak durumlar ne olur bılmıyorumm da hayırlısı canımm hayırlsıCancagizim ben hep dusumu sabaha birakiyorum çünkü kaybettiğim melegimede oyle hamile kalmıştım ve csnim biz o ay ya iki ya üç kere birlikte olduk çok sevdiğim arkadaşım yatılı misafirimdi iki hafta bi haftada ablama gittim anliycan kafamda stres yoktu ilişki az ve özdü hatta o kadar beklemiyodum ki regl 6 gün geçmiş farkinda bile olmadım arkadaşım aradi içimde bi his var senle ilgili dedi gece 11d11de idrar testi yaptim ve pozitif tabi sonu kötü bittiama şimdi kafaya takmadan edemiyorum dusunmiycem diyorum yok bu ay eslere aci kahve duş sabaha kuru incir ovu testi preseed jel ile devam etcem kuzum igneyi sorarsan yarin dr kontrolume bağlı tabi bunlar benim hayalim bakalim yarin neyle karsilasicam inşallah erimistir Yumoş olumlu haberler alirsam boyle devam edelim canim kür leride yarin dr bi sorayim ben bakim kuzummm
Hayırlı olsun canim tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına aldirsinbize onerecegin seyler varmi henüz hamis değiliz
canim birtanem inan cok.uzuldum. kiyamaam sana birrdahandr git cumaya kadar insallh. Kuculr eski halini alırr guzel bırr yumos olur daha fazla stres yapma kendıne cankusum benım stresde en buyuk etken bnm arkadasın ablası bes yıl bebek ıcın yapmadıgı kalmadı bes yıl sonu tamm bırakktıkk bebek ıcın ugrasmıcaz artıkk dedıgınn bır ay sonu hamıle kaldı sendde stress yapma bebegımm yenı aldımm mesajınıdaa yoksa buraladrda olmaya calısıyorumm eltımm 2 hafta sonra dogum yapacak onu temızlege gıdıyourmm slaka gıbı ama bn allh rızası ıcın yapıyrum kımseden beklentımm yokk allha sukurZ zulamm drdan geldim az önce kistim erimek yerine büyümeyi tercih etmiş 6.30 cm kocaman kistim olmuşdoğum kontrol ilacı başladık cuma kontrolum var erimeye başlarsa aynen ilaca devam bi ay hâlâ bi gelisme olmazsa iğneyle boşaltma yöntemi yapılacak bu şekilde hamile kalsam bile başta düşük olmak üzere bi sürü sorun yaratiyormus ve daha büyüyüp patlamamasi için duaya ihtiyacim var yumurtaligi kaybetmeme kadar varabilir dedi cook Üzgünüm aglamaktan helak oldum napacagimi yüreğimi nasil sakinlestircemi bilemez oldum dualarıni eksik etme bu ay yine boş gecicek belki daha fazla ay artık ümit edemiyorum iyiyi düşündükçe kötüye gidiyorum inşallah senden olumlu haberler gelir bu ay senin için dua edicem Rabbim senin yüzünü guldursun ve sakın ama sakın bitkisel şeyleri kafana göre kullanma canım bu ay ki durumumu kesinlikle hurma polenine baglıyorum keşke yine normal devam etseydim iki ayima malum oldu belki de daha fazla
bebekkkKızlar nerdesiniz yaaaa Z zulammElifAhsen02 ve diğer kızlar bi ses verin sanki ölü toprağı serpilmis topigimize
Olsun Rabbim görür yaptığın iyiliği canım inşallah cumaya kadar küçülme gosterirde iğneyle bosaltmaya gerek kalmaz canim adetin bitmiş hadi yeni ay yeni umutlar inşallah canikommm musmutlu bi ay geçir inşallah sonu güzel bitsin canimmmcanim birtanem inan cok.uzuldum. kiyamaam sana birrdahandr git cumaya kadar insallh. Kuculr eski halini alırr guzel bırr yumos olur daha fazla stres yapma kendıne cankusum benım stresde en buyuk etken bnm arkadasın ablası bes yıl bebek ıcın yapmadıgı kalmadı bes yıl sonu tamm bırakktıkk bebek ıcın ugrasmıcaz artıkk dedıgınn bır ay sonu hamıle kaldı sendde stress yapma bebegımm yenı aldımm mesajınıdaa yoksa buraladrda olmaya calısıyorumm eltımm 2 hafta sonra dogum yapacak onu temızlege gıdıyourmm slaka gıbı ama bn allh rızası ıcın yapıyrum kımseden beklentımm yokk allha sukur
canımmm benımm ınsallah canımm ınsallh allah hayırlısını versınn bu ay rahat olcammm sende olee ol bırtanemmm alllahh gönlumuze gore versınn canımmOlsun Rabbim görür yaptığın iyiliği canım inşallah cumaya kadar küçülme gosterirde iğneyle bosaltmaya gerek kalmaz canim adetin bitmiş hadi yeni ay yeni umutlar inşallah canikommm musmutlu bi ay geçir inşallah sonu güzel bitsin canimmm
iyilikk canımm ne olusn keyıfsızım bugunn ev bakamaya gıdecektık esımle eskı ıs yerınden cagırdılarr onlara yardıma gıttı ev bakmada yattı halıyle yavas yavas ev topluyorumm malumm hastalıgımda bıttı aklımda delı sorular var bu ay ne yaoayımm bılmıyorumm herkes akısına bırak dıyor kımıde ovu testı yap dıyor hayırlısı alhtann bugun temızlıkk yapayımm daa kafamm dagılsınn havada yagıslıı oda etkılıyor benıGünaydın kızlarben hep üzücü haberler veriyorum felaket tellali gibi hissediyorum kendimi soğan kurune basliycam kist için bi an önce kurtulmak istiyorum cuma günü mutlu haber almak istiyorum artık sen neler yapiyon fistikim
Zorla icicem artık herşey bebis içiniyilikk canımm ne olusn keyıfsızım bugunn ev bakamaya gıdecektık esımle eskı ıs yerınden cagırdılarr onlara yardıma gıttı ev bakmada yattı halıyle yavas yavas ev topluyorumm malumm hastalıgımda bıttı aklımda delı sorular var bu ay ne yaoayımm bılmıyorumm herkes akısına bırak dıyor kımıde ovu testı yap dıyor hayırlısı alhtann bugun temızlıkk yapayımm daa kafamm dagılsınn havada yagıslıı oda etkılıyor benısogan kurude olur tarcınlıballıcorek otunuda yapabılırsınn soganı ıcemmm dersen
ayy ne guel demıssın sen oleee ya cokk sagoll canımm benımm cansın sen ınankı ne yardımı soylemen yeter canımm tesekkur ederımm sen yanımda olsaydın cay keyfı kahvce keyfı yaprdıkk ben senı yorarmıyımm hem kıyammam sana ben canıkomm rabbımm senınde gonlune gore versınn hadıı kalk evdemısın yap kurunude ıc gec klma bırgun once basla allahımm saglıkkk versınn canıkomm bnmmZorla icicem artık herşey bebis içinballi olan Yumoş lari büyütüyor canim onu yaparsam bi 10 cm daha buyur kistim topiklerde hep soğanı okudum bi çok kişide ilaçsız bu yöntemle kistleri erimiş inşallah benimde aynisi olur sen eşyaları toplada ev bulmasi kolay olur inşallah gönlüne göre olur hersey cancagizim yakin olsan yardima gelirdim az dertlesir cay icer bi guzelde toplardik esyalarini neden böyle iyi niyetli güzel kalpli insanlar olmazki yakinimda apartmanda bi Allahin kulu yok kapisini calip oturup dertlesebilecegim inşallah karşına iyi insanlar çıkar kuzum yeni evinde musmutlu olursun ve bebisinde ev hediyen olur kuzucummm
Canimm inşallah hepimizin gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olur yeni evin sana güzel mutluluklar getirecek kalpten inaniyorumayy ne guel demıssın sen oleee ya cokk sagoll canımm benımm cansın sen ınankı ne yardımı soylemen yeter canımm tesekkur ederımm sen yanımda olsaydın cay keyfı kahvce keyfı yaprdıkk ben senı yorarmıyımm hem kıyammam sana ben canıkomm rabbımm senınde gonlune gore versınn hadıı kalk evdemısın yap kurunude ıc gec klma bırgun once basla allahımm saglıkkk versınn canıkomm bnmm
hayırlısı olsunn canımmm allahımm sanada hakkında hayırlısını eylesınn ben sadece huzura ve kafamın dınlenmesıne esımın ısden gelısı yemegını yapmak ısdıyorumm bu sadece bırazcıkkk huzurrCanimm inşallah hepimizin gonlumuzdeki hakkimizda hayirli olur yeni evin sana güzel mutluluklar getirecek kalpten inaniyorumbugün evdeyim yarin nöbet bugün baslasammi bilemedim topiklerde adet bitiminde baslamislar nette Saraçoğlu da adet bitiminden 7 gün sonra baslanir yaziyor şimdi bi iş yapayim derken baska bi sorun olmasindan korkuyorum arastirmalardayim bugün 5. Günüm 7 gün sürüyor adetim pazartesi basliyim diyorum inşallah hayirlisi olur